Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celozrnné sušenky
Rybízové víno II.
Škvarkové pagáčiky
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Americké hovězí
Těstovinový salát se šunkou
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Mrkvovo-kedlubnové placky
Tradiční jablečný koláč
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové bramboráky
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestková povidla bez míchání