Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nepečený jogurtový dort
Kavak
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Rychlá pikantní pomazánka na…
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Kmínové přírodní maso - minutka
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Malinový nepečený dort
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Vídeňský bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…