Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé langoše
Zabalená vepřová panenka
Salát Caesar
Piškotové řezy s angreštem
Třešňový koláč z podmáslí
Hustá květáková polévka
Med nebo sirup z květů divizny
Indiánci
Zaječí paštika s cibulkou
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Rybízový koláč jako od babičky
Chalupářské poháry