Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nebeské řezy
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Ďábelský Pangasius
Pečená francouzská bageta plněná…
Double švestkový koláč
Výborné mandarinkové řezy
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Boloňské fazole pro vegany
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Pomazánka z pečeného česneku
Marry Me Chicken
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky
Nejjednodušší jablečný koláč