Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka s vaječným koňakem
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Tvarohový koláč s meruňkami
Kuřecí směs s bramboráčky
Americká kukuřičná polévka
Veganský perník
Banánové placičky
Celerová surimi pomazánka
Italská pomazánka
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňové rizoto
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…