Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sendvič s tuňákem
Smažené bramborové placičky
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Americký hamburger z vyzrálého…
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek