Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé BE-BE řezy
Majonézové koláče
Rychlovka z papiňáku
Ořechový štrůdl (závin)
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Zauzená vepřová panenka
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Lepenice s trhaným uzeným
Řepánky