Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety s bazalkou
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Šumajstr
Sýrová pomazánka s nivou
Jablečné řezy piškotové
Tvarohový lehký koláč II.
Naložený hermelín s olivami
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Dušený listový špenát na slanině
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Čokoládovo-karamelový koláč