Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Pštrosí vejce II.
Lahodný čokoládový krém na dorty
Těstovinový salát s avokádem
Netradiční rybízové řezy
Frankfurtská polévka
Sýrový dort II.
Pivní palačinky
Filet z candáta se šťouchaným…
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem