Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dršťková polévka z václavek
Jahodový likér
Rohlíčky bez cukru
Kuřecí směs s játry
Slunečnicový chléb domácí
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Cappuccino roláda
Ostružinový koláč s broskvemi
Pěna s polevou z hořké čokolády
Řecký salát s cizrnou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát