Připravte si bramborák trochu jinak. Přidat můžete i nakrájenou slaninu a rozmarýn. Tato jednoduchá a elegantní varianta vás mile překvapí.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Jak rychle nastrouhat brambory?
Bramboráky
Mrkvový bramborák
Bramboráky s povidly
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šalamounské řezy
Bavorské vdolečky II.
Nebeská Máňa
Jerky - sušené maso
Mrkvová bezlepková buchta
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem