Tuto jednoduchou a chutnou polévku uvaříte rychlostí blesku. Do 30 minut ji můžete podávat.
RADA: Jak připravit přepuštěné máslo neboli ghí
RADA: Rychlé polévky: 7 receptů na každý den v týdnu
Polévka z kořenové zeleniny
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Jemná kedlubnová polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované buřty
Houbové karbanátky III.
Šunková pomazánka - taťkova
Pečené uzené koleno
Pikantní nakládaný hermelín II.
Lovošská topinka
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Salát z červeného zelí IV.
Grilovaná krkovička se zeleným…
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek