Autor:

Dřevorubecký guláš II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso 1/2 kg
Cibule
velká
1 ks
Podravka
nebo gulášové koření
1 lžíce
Kunovjanka
nebo Moravanka
1 sklenice
Paprika 2 lžíce
Kečup 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Nakládané okurky 2 ks
Špekáček 3 ks
Sádlo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

1/2 kg vepřového masa nakrájíme na nudličky, vhodíme na zpěněnou cibulku /hoodně/, přidáme lžíci podravky / pokud nemám, dávám gulášové koření/ a pomalu dusíme. Tu a tam podléváme. Před dokončením přidáme Kunovjanku nebo Moravanku /větší kousky pokrájíme/-i s nálevem, 2 lžíce papriky, 2 lžíce kečupu a dokořeníme dle chuti a zvyklostí.

Do hotového guláše ještě přidáme 2 na kostičky nakrájené kyselé okurky, 3 špekáčky nakrájené na kolečka a opečené na malém množství sádla a 2 velké, na plátečky pokrájené cibule

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Dřevorubecký guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web