Dřevorubecký guláš II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové maso
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      lžíce podravka nebo gulášové koření
    • 1
      sklenice kunovjanka nebo Moravanka
    • 2
      lžíce paprika
    • 2
      lžíce kečup
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 3
      ks špekáček
    • sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1/2 kg vepřového masa nakrájíme na nudličky, vhodíme na zpěněnou cibulku /hoodně/, přidáme lžíci podravky / pokud nemám, dávám gulášové koření/ a pomalu dusíme. Tu a tam podléváme. Před dokončením přidáme Kunovjanku nebo Moravanku /větší kousky pokrájíme/-i s nálevem, 2 lžíce papriky, 2 lžíce kečupu a dokořeníme dle chuti a zvyklostí.
2
Do hotového guláše ještě přidáme 2 na kostičky nakrájené kyselé okurky, 3 špekáčky nakrájené na kolečka a opečené na malém množství sádla a 2 velké, na plátečky pokrájené cibule
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.