Mšice

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. J.Tereza   25.05.2010 | 9:54 | reagovat | závadný
    Používam Agrion, nie je to herbicíd a vyničiní vošky zaručene.

2. Ladia   24.05.2010 | 8:48 | reagovat | závadný
    Díky za cenné rady, vyzkouším a dám vědět, jak jsem dopadla... ;-)

3. MirkaSev   24.05.2010 | 8:34 | reagovat | závadný
    No já nevím, ale myslím že bez chemie to zkrátka nejde :'( :'( Už jsem kolikrát vyzkoušela kde co, ale vždy se vrátila k chemii. Už jsme letos stříkali proti svilušce - už začínali hnědnout listy na okurkách :-( :-(

4. Jarka O.   24.05.2010 | 7:57 | reagovat | závadný
    Já jsem papriky vždycky umyla mýdlovou vodou, když jich bylo moc. Když jich není moc, stačí mýdlový postřik.

5. Pája S   24.05.2010 | 1:34 | reagovat | závadný
    Dneska v Loskutáku byl jmenován přípravek z tropické rostliny na ty mšice.Nějaká novinka na trhu,ale kdybyste mne zabili,tak si nevzpomenu jak se to jmenovalo. :-(

6. recepty73   23.05.2010 | 19:54 | reagovat | závadný
    :-)) :-)) :-)) Laděnko,tuhle radu neber prosím vážně: Na mšice prý platí,pokropit hadicí za parného,slunného dne celou rostlinu napadenou mšicema studenou vodou-mšice prý zaručeně zničíš-popraskají :-S ,ale myslím,že rostlina to také asi ,,nerozdejchá,,. Já stříkám proti savému a žravému-bio mi nefungovalo :'(

7. stafl   23.05.2010 | 19:02 | reagovat | závadný
    Ladi, já používám Biool - podívej se sem http://www.agrobio.wz.cz/ab_bio.html http://www.agro-bio.cz/nabidka/biool Je dobré ho začít používat brzy, aby skutečně účinkoval. Jinak si dělám výluhy na postřik třeba z kapradin,kopřiv nebo z vratiče obecného - tím stříkám květiny, zeleninu ale je potřeba posatříkat i půdu pod rostlinami. Tady jsem zkopírovala návod na přípravu: Odvary Odvar z přesličky Z 1kg čerstvých nebo 150g sušených rostlin a 10l vody vyrobit odvar. Zředit vodou v poměru 1 : 5. Pomáhá proti sviluškám a houbovitým chorobám. Odvar z kopřiv Z 1kg čerstvých kopřiv včetně kořenů a 10 litrů vody vyrobit odvar. Používat neředěný, proti mšicím. Ze stejného poměru vyrobený výluh z kopřiv sice podporuje růst rostlin, ale nepomáhá proti škůdcům. Kopřivy a přesličky se dají použít i společně v jednom odvaru. Odvar z kapradin Z 1kg čerstvé nebo 100g sušené natě kapradin a 10 l vody vyrobit odvar. Používat nezředěný. Pomáhá proti červcům a mšicím. Odvar z vratiče Z 300 – 500 g nati a 10 l vody vyrobit odvar. Zředit v poměru 1 : 2. Pomáhá proti dřepčíkům.

8. Ladia   23.05.2010 | 18:20 | reagovat | závadný
    Existuje něco nechemického proti mšicím? :-(

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X