Svetova kuchyne

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. pippiva   11.10.2011 | 18:16 | reagovat | závadný
    Zarazeni receptu do svetove kuchyne opet (nebo stale...) nefunguje. :-(

2. Vlasta Novák   13.10.2011 | 13:24 | reagovat | závadný
    Dobrý den, před chvílí jsem otestoval vložení receptu a jeho přiřazení k zemi a vše se zdá funguje správně. Pošlete mi vzkazem recepty, které případně chcete přiřadit, já je opravím. Díky za upozornění. V.Novák
  3. pippiva   13.10.2011 | 14:35 | reagovat | závadný
    Diky za odpoved, videla jsem, ze nektere recepty tam jsou a nektere ne. Ja to postupne prohlednu a poslu Vam je. Dekuji. Iva Nemcova
  4. pippiva   07.09.2011 | 15:20 | reagovat | závadný
    Pri vkladani receptu do italske kuchyne pri editaci jiz toto zarazeni funguje, ale starsi recepty, ktere jsem vkladala, tam nefiguruji. Uz jsem je pred casem i posilala. Postupne zadam o prirazeni v komentari (kdyby se nekdo ptal, co blbnu... ;-) ) Dekuji za pochopeni :-*
  5. pippiva   06.03.2011 | 12:16 | reagovat | závadný
    Dobry den,dotaz ohledne svetove kuchyne,konkretne italske.Vetsinu receptu,ktere jsem zadavala,jsem prirazovala k Italii,ale v seznamu italskych specialit nefiguruji,snad jen jeden.Delam neco spatne,v cem je problem?Pri editaci vyberu zemi puvodu,ale pak kde nic,tu nic.Diky.
  6. Martin Navrkal   07.03.2011 | 10:04 | reagovat | závadný
    Dobrý den, prosím pošlete mi na email navrkal@mf.cz recepty, u kterých chcete zemi nastavit a já vám to navážu. Současně nechávám nyní prověřovat, proč se vám navázání země k receptu neuložilo.
  7. pippiva   07.03.2011 | 17:01 | reagovat | závadný
    Dobra,dekuji.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X