Recepty na kořenící směsi

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. MartikK   22.03.2011 | 14:21 | reagovat | závadný
    Tak jsem si dnes připravila první směsky koření, a sice na Gyros: v poměru cca 1/2 lžičky zázvoru, 1 lžička česneku, 2 lžičky oregana, 2 lžičky bazalky, 1 lžička rozmarýnu; a dále na Tzatziky: v poměru cca 1 lžička kopru, 1 lžička česneku, 1/2 lžičky papriky, 1/8 lžičky pepře.
  2. MartikK   19.03.2011 | 21:32 | reagovat | závadný
    Dobrý večer všem kuchařům a kuchařinkám. Dnes jsem si chtěla v obchodě koupit směs koření Gyros a opět mě zklamalo kolik soli je v kořenící směsi obsaženo. Asi je lepší si připravovat směsi koření přímo doma z jednotlivých kořeníček. Proto mě napadá, jestli by nestálo za to zveřejňovat na webu i recepty na přípravu kořenících směsí. Co vy na to?
  3. Simča S.   21.03.2011 | 12:39 | reagovat | závadný
    Souhlasí, já se snažím nekupovat žádné směsi - právě proto, že člověk draze platí sůl....
  4. recepty73   24.03.2011 | 10:07 | reagovat | závadný
    ...směsi dělají i bez soli.Také si míchám,ale mým stylem přiměřeně,přiměřeně... :-D .Jednou to budu muset sepsat ;-) :-) , nebo použiju nové recepty :-[ .
  5. Tereza T   22.03.2011 | 16:58 | reagovat | závadný
    Já rozhodně souhlasím, určitě své recepty na kořenící směsi vkládejte, nejlépe asi do kategorie Ostatní. Pokud jich bude více, alespoň 10, tak by šla založit podkategorie Kořenící směsi. ;-)
  6. Simča S.   23.03.2011 | 23:27 | reagovat | závadný
    Tak jsem vložila směs koření jako normální recept (http://www.recepty.cz/recept/kreolska-korenici-smes-144972) Paní Terezo T takto jste si to představovala? Jen mi tam nešla vložit ta plískavice - není v ingrediencích.... Jde s tím něco udělat? Díky Simča S
  7. Tereza T   24.03.2011 | 14:51 | reagovat | závadný
    Ano přesně tak! Už jsem to editovala a je to Pískavice, to "L" je tam navíc :-) Jen tak dál, zatím máme tedy dva recepty http://www.recepty.cz/recept/cajunska-korenici-smes-13451
  8. Simča S.   24.03.2011 | 22:59 | reagovat | závadný
    Jé, tak to se omlouvám, proto mi to nenašlo ingredienci :-) . Omlouvám se, že jsem vám přidělala práci... Jinak si míchám i jiné směsi, ale tak, jak píše Jirka - přiměřeně, přiměřeně.... Takže to budu muset zkusit nějak naměřit a pak budu přidávat recepty...

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X