Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
A po dovolené ....
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
Simča S. 20.07.2009 | 0:46 | reagovat | závadný
Tak jsem se před odjezdem na chat už nedostala, pořád bylo třeba ještě toto udělat a tamto nabalit.... Spát jsem šla ve 4 ráno a vstávala v 8, abychom mohli odjet. ALE dovča se vydařila, zaplavala jsem si, zalenošila, masenko na grilu pojedla, byla jsme na noční prohlíédce zámku, moc pěkné to bylo. Zítra doma navečer nabudu, ale v úterý určitě na chat přijdu.... Voda se nám naštěstí vyhla, je mi moc líto těch lidí, ktaří jsou tím postiženi.... zatím zdravím a těším se na úterý, jestli se sejdeme... Simča -
Pája S 14.07.2009 | 6:21 | reagovat | závadný
{{{MirkaSev napsal: {{{Pája S napsal: Teda to bylo včera lidí na chatu co?Skoro jsem nestíhala.Bylo to moc fajn.A Miru,ten truhlík........,no já se řechtám ještě teď.Úplně mi to zvedlo náladu dnes ráno,hned se lezlo z postele líp.
Měla jsi perfekt dovču, až na tu fazolajdu.
}}}
No,jo, cizí neštěstí pobaví viď, ale nic ve zlém i já se chechtám vždy když si na to vzpomenu.
A dostala jsem dobrý typ na zalepení - pomůže prý docela obyčejný kyt
A i ta fazolajda se dala sníst - no byla to taková kaše fazolovonudlová
}}}
To je dobrý..... kyt.....,napiš jestli to funguje.
No, ono kdyby se nevrtalo co?
Nee,nic ve zlém,znáš mne.
Zkusim na chat dneska,pokud mi někdo zase nevrazí nějaké ovoce nebo nepřijde návštěva a tak.To by časově nevyšlo.
-
MirkaSev 08.07.2009 | 19:37 | reagovat | závadný
{{{Pája S napsal: Teda to bylo včera lidí na chatu co?Skoro jsem nestíhala.Bylo to moc fajn.A Miru,ten truhlík........,no já se řechtám ještě teď.Úplně mi to zvedlo náladu dnes ráno,hned se lezlo z postele líp.
Měla jsi perfekt dovču, až na tu fazolajdu.
}}}
No,jo, cizí neštěstí pobaví viď, ale nic ve zlém i já se chechtám vždy když si na to vzpomenu.
A dostala jsem dobrý typ na zalepení - pomůže prý docela obyčejný kyt
A i ta fazolajda se dala sníst - no byla to taková kaše fazolovonudlová
-
MirkaSev 07.07.2009 | 20:46 | reagovat | závadný
{{{Iva Ma napsal: Mirko, to je prima, horší ten návrat do deštíků a povodní. Hlavně, že jsi v pořádku doma a tisíc zážitků dovezeno
Na chat nemůžu jít,ještě jsem nenastudovala fungování
také po krátké dovolené mám hodně práce v zahradě.Foliáč a nějaké plody mně volají
}}}O zahradě ani nemluv, musela jsem si vzít ještě dnes dovču,abych něco udělala
Ten týden deš´tů tady, to narostlo plevele. No a manžel je po operaci kýly, nic nesmí dělat - z čehož je úplně na nervi - všechno je na mě.No ale až to bude tak to bude.Záplavy u nás na východě nebyly.
Už utíkám na chat
-
Pája S 07.07.2009 | 8:41 | reagovat | závadný
{{{MirkaSev napsal: Ahojky hlásím se po týdenní dovolené. Byly jsme v Itálii na ostrově Ischia.Zážitků spousta - začalo to tím, že nebylo letadlo, když jsme letěly tam a 14 hodin jsme čekaly na další a končilo tím jak jsme celý den cestovaly domů všemi dopravními prostředky, vyjímkou snad jen kola
. To Vám všechno postupně vylíčím, když budete chtít.Ale protože jsme na kuchařském webu napíšu Vám něco o italském stravování - no měly jsme jen polopenzy, snídaně švédský stůl - sýry,uzeniny,jogurty,marmeládičky,medíček,pečivo,káva ...
A k večeři byl vždy na stole zeleninový talířek a tam je zvyk nejříve zelenina, dokud jsme to nesnědly, nic dalšího nepřinesli.Pak předkrm buď rizoto a nebo a to nejvíce těstoviny na různý způsob - špagety,nudle,mašličky a nebo polévka. Pak hlavní jídlo - měli jsme 5 večeří a y toho 4x jsme si dali rybu - pangase,lososa,moř. štiku a pak ještě jednu takovou bílou, to nevím co bylo.No a končilo se dezertem buď dortík, zmrzlina nebo ovoce.
I já prozatím končím.Mirka
}}}
Ahok Miru,jseš odpočatá se spoustou zážitků a to je fajn.S tím stravováním bychom si měli vzít příklad co?Hlavně děcka ve školách,bez salátku žádné další jídlo - teda to by byla výchova viď.
Bych to chtěla vidět,ne každé děcko je naučené na zeleninu a moc po ní netouží,ale takto by to šlo ne?
A rybičky, no ty ses měla tedy.
A vůbec nejlepší závěr - zmrzlina ,no já bych asi ani nevečeřela.Chááá
A počasí se asi vydařilo viď.Zkusim dneska kolem 18-20 hod na chat jo?Pokecáme.
-
MirkaSev 07.07.2009 | 7:02 | reagovat | závadný
Ahojky hlásím se po týdenní dovolené. Byly jsme v Itálii na ostrově Ischia.Zážitků spousta - začalo to tím, že nebylo letadlo, když jsme letěly tam a 14 hodin jsme čekaly na další a končilo tím jak jsme celý den cestovaly domů všemi dopravními prostředky, vyjímkou snad jen kola
. To Vám všechno postupně vylíčím, když budete chtít.Ale protože jsme na kuchařském webu napíšu Vám něco o italském stravování - no měly jsme jen polopenzy, snídaně švédský stůl - sýry,uzeniny,jogurty,marmeládičky,medíček,pečivo,káva ...
A k večeři byl vždy na stole zeleninový talířek a tam je zvyk nejříve zelenina, dokud jsme to nesnědly, nic dalšího nepřinesli.Pak předkrm buď rizoto a nebo a to nejvíce těstoviny na různý způsob - špagety,nudle,mašličky a nebo polévka. Pak hlavní jídlo - měli jsme 5 večeří a y toho 4x jsme si dali rybu - pangase,lososa,moř. štiku a pak ještě jednu takovou bílou, to nevím co bylo.No a končilo se dezertem buď dortík, zmrzlina nebo ovoce.
I já prozatím končím.Mirka