A po dovolené ....

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Simča S.   20.07.2009 | 0:46 | reagovat | závadný
    Tak jsem se před odjezdem na chat už nedostala, pořád bylo třeba ještě toto udělat a tamto nabalit.... Spát jsem šla ve 4 ráno a vstávala v 8, abychom mohli odjet. ALE dovča se vydařila, zaplavala jsem si, zalenošila, masenko na grilu pojedla, byla jsme na noční prohlíédce zámku, moc pěkné to bylo. Zítra doma navečer nabudu, ale v úterý určitě na chat přijdu.... Voda se nám naštěstí vyhla, je mi moc líto těch lidí, ktaří jsou tím postiženi.... zatím zdravím a těším se na úterý, jestli se sejdeme... Simča

2. Pája S   14.07.2009 | 6:21 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: {{{Pája S napsal: Teda to bylo včera lidí na chatu co?Skoro jsem nestíhala.Bylo to moc fajn.A Miru,ten truhlík........,no já se řechtám ještě teď.Úplně mi to zvedlo náladu dnes ráno,hned se lezlo z postele líp. :-)) :-)) :-)) Měla jsi perfekt dovču, až na tu fazolajdu. ;-) :-D}}} No,jo, cizí neštěstí pobaví viď, ale nic ve zlém i já se chechtám vždy když si na to vzpomenu. :-)) :-)) A dostala jsem dobrý typ na zalepení - pomůže prý docela obyčejný kyt :-)) :-)) A i ta fazolajda se dala sníst - no byla to taková kaše fazolovonudlová :-)) :-))}}} To je dobrý..... kyt.....,napiš jestli to funguje. ;-) No, ono kdyby se nevrtalo co? :-)) :-)) Nee,nic ve zlém,znáš mne. :-P Zkusim na chat dneska,pokud mi někdo zase nevrazí nějaké ovoce nebo nepřijde návštěva a tak.To by časově nevyšlo. ;-) :-D

3. MirkaSev   08.07.2009 | 19:37 | reagovat | závadný
    {{{Pája S napsal: Teda to bylo včera lidí na chatu co?Skoro jsem nestíhala.Bylo to moc fajn.A Miru,ten truhlík........,no já se řechtám ještě teď.Úplně mi to zvedlo náladu dnes ráno,hned se lezlo z postele líp. :-)) :-)) :-)) Měla jsi perfekt dovču, až na tu fazolajdu. ;-) :-D}}} No,jo, cizí neštěstí pobaví viď, ale nic ve zlém i já se chechtám vždy když si na to vzpomenu. :-)) :-)) A dostala jsem dobrý typ na zalepení - pomůže prý docela obyčejný kyt :-)) :-)) A i ta fazolajda se dala sníst - no byla to taková kaše fazolovonudlová :-)) :-))

4. Pája S   08.07.2009 | 10:19 | reagovat | závadný
    Teda to bylo včera lidí na chatu co?Skoro jsem nestíhala.Bylo to moc fajn.A Miru,ten truhlík........,no já se řechtám ještě teď.Úplně mi to zvedlo náladu dnes ráno,hned se lezlo z postele líp. :-)) :-)) :-)) Měla jsi perfekt dovču, až na tu fazolajdu. ;-) :-D

5. MirkaSev   07.07.2009 | 20:46 | reagovat | závadný
    {{{Iva Ma napsal: Mirko, to je prima, horší ten návrat do deštíků a povodní. Hlavně, že jsi v pořádku doma a tisíc zážitků dovezeno :-)) :-)) Na chat nemůžu jít,ještě jsem nenastudovala fungování ;-) také po krátké dovolené mám hodně práce v zahradě.Foliáč a nějaké plody mně volají :-))}}}O zahradě ani nemluv, musela jsem si vzít ještě dnes dovču,abych něco udělala ;-) ;-) Ten týden deš´tů tady, to narostlo plevele. No a manžel je po operaci kýly, nic nesmí dělat - z čehož je úplně na nervi - všechno je na mě.No ale až to bude tak to bude.Záplavy u nás na východě nebyly. :-[ :-[ Už utíkám na chat :-)) :-))

6. Iva Ma   07.07.2009 | 20:16 | reagovat | závadný
    A všem co se nyní teprve chystají ať si užijí v pohodě a dobrý návrat :-))

7. Iva Ma   07.07.2009 | 20:14 | reagovat | závadný
    Mirko, to je prima, horší ten návrat do deštíků a povodní. Hlavně, že jsi v pořádku doma a tisíc zážitků dovezeno :-)) :-)) Na chat nemůžu jít,ještě jsem nenastudovala fungování ;-) také po krátké dovolené mám hodně práce v zahradě.Foliáč a nějaké plody mně volají :-))

8. Simča S.   07.07.2009 | 13:03 | reagovat | závadný
    Zkusím dnes na chat také - naposledy před odjezdem... Měli jsme jet dnes odpoledne, ale počasí nás trochu zpozdilo, tak vyrážíme až zítra ráno. Tak se budu snažit mít vše hotovo, abych večer mohla plkat.... S.

9. stafl   07.07.2009 | 10:53 | reagovat | závadný
    Mirko, určitě vylič zážitky ;-) a s plnou chutí do práce?

10. Pája S   07.07.2009 | 8:41 | reagovat | závadný
    {{{MirkaSev napsal: Ahojky hlásím se po týdenní dovolené. Byly jsme v Itálii na ostrově Ischia.Zážitků spousta - začalo to tím, že nebylo letadlo, když jsme letěly tam a 14 hodin jsme čekaly na další a končilo tím jak jsme celý den cestovaly domů všemi dopravními prostředky, vyjímkou snad jen kola :-)) :-)) . To Vám všechno postupně vylíčím, když budete chtít.Ale protože jsme na kuchařském webu napíšu Vám něco o italském stravování - no měly jsme jen polopenzy, snídaně švédský stůl - sýry,uzeniny,jogurty,marmeládičky,medíček,pečivo,káva ... ;-) A k večeři byl vždy na stole zeleninový talířek a tam je zvyk nejříve zelenina, dokud jsme to nesnědly, nic dalšího nepřinesli.Pak předkrm buď rizoto a nebo a to nejvíce těstoviny na různý způsob - špagety,nudle,mašličky a nebo polévka. Pak hlavní jídlo - měli jsme 5 večeří a y toho 4x jsme si dali rybu - pangase,lososa,moř. štiku a pak ještě jednu takovou bílou, to nevím co bylo.No a končilo se dezertem buď dortík, zmrzlina nebo ovoce. :-)) :-)) I já prozatím končím.Mirka :-! :-!}}} Ahok Miru,jseš odpočatá se spoustou zážitků a to je fajn.S tím stravováním bychom si měli vzít příklad co?Hlavně děcka ve školách,bez salátku žádné další jídlo - teda to by byla výchova viď. :-)) :-)) Bych to chtěla vidět,ne každé děcko je naučené na zeleninu a moc po ní netouží,ale takto by to šlo ne? :-)) :-)) A rybičky, no ty ses měla tedy. :-D A vůbec nejlepší závěr - zmrzlina ,no já bych asi ani nevečeřela.Chááá :-)) :-))A počasí se asi vydařilo viď.Zkusim dneska kolem 18-20 hod na chat jo?Pokecáme. :-)) :-))

11. MirkaSev   07.07.2009 | 7:02 | reagovat | závadný
    Ahojky hlásím se po týdenní dovolené. Byly jsme v Itálii na ostrově Ischia.Zážitků spousta - začalo to tím, že nebylo letadlo, když jsme letěly tam a 14 hodin jsme čekaly na další a končilo tím jak jsme celý den cestovaly domů všemi dopravními prostředky, vyjímkou snad jen kola :-)) :-)) . To Vám všechno postupně vylíčím, když budete chtít.Ale protože jsme na kuchařském webu napíšu Vám něco o italském stravování - no měly jsme jen polopenzy, snídaně švédský stůl - sýry,uzeniny,jogurty,marmeládičky,medíček,pečivo,káva ... ;-) A k večeři byl vždy na stole zeleninový talířek a tam je zvyk nejříve zelenina, dokud jsme to nesnědly, nic dalšího nepřinesli.Pak předkrm buď rizoto a nebo a to nejvíce těstoviny na různý způsob - špagety,nudle,mašličky a nebo polévka. Pak hlavní jídlo - měli jsme 5 večeří a y toho 4x jsme si dali rybu - pangase,lososa,moř. štiku a pak ještě jednu takovou bílou, to nevím co bylo.No a končilo se dezertem buď dortík, zmrzlina nebo ovoce. :-)) :-)) I já prozatím končím.Mirka :-! :-!

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X