Citronáda

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. Misha88   10.11.2010 | 19:12 | reagovat | závadný
    já dělám trošku jednoduší verzi, smíchám si cukr v trošce teplé vody aby se lépe rozmýchal, když se cukr rozpustí tak doleju studenou vodu vymačkám citrony přes prsty abych tam neměla pecky a dužinu přidám led. Na ozdobu někdy do sklenice nakrájím plátky citronu. A když na Vás jde nějaké nachlazení tak si dejte do sleničky 2 lžičky cukru a štávu z půlky citronu zalijte vroucí vodou.Dostanete do sebe vitamíny a když si tam přidáte trošku medu tak Vám to pomůže i proti kašli.

2. marketka f   10.11.2010 | 23:05 | reagovat | závadný
    Taky děkuju :-)
  3. Misha88   11.11.2010 | 13:47 | reagovat | závadný
    není zač , z toho důvodu jsem se tu registrovala abych pomohla poradila a i něco se přiučila. ;-)

4. marketka f   09.11.2010 | 16:48 | reagovat | závadný
    Díky Jarko. Jak svařujete tu vodu s cukrem? Smícháte ještě zastudena a pak přivedete kvaru a ztlumíte a vaříte do požadované konzistence?

5. marketka f   09.11.2010 | 12:06 | reagovat | závadný
    Dobrý den, hledám recept na dobrou citronádu - nemyslím šťávu, která se zaleje vodou. Mám na mysli přímo hotové pití, co se dá hned pít - samozřejmě po případném vychlazení. Hledám recept, který je pouze z citrónů - bez grepu, pomeranče či limetek. A aby toho bylo větší množství. Děkuju za vaše rady :-)

6. Jarka O.   09.11.2010 | 12:08 | reagovat | závadný
    Marketko, já ji dělám hodně v létě. Svařím vodu s cukrem na sirup, sladkost si určete podle sebe a do vychladlého naleju čerstvou šťávu z citronů. Sklenici ozdobím krustou a přidám snítku meduňky ;-)

7. marketka f   09.11.2010 | 16:49 | reagovat | závadný
    Díky Jarko. Jak svařujete tu vodu s cukrem? Smícháte ještě zastudena a pak přivedete kvaru a ztlumíte a vaříte do požadované konzistence?

8. Jarka O.   09.11.2010 | 17:26 | reagovat | závadný
    Přesně tak, ale já nevařím dlouho, jen nechám přejít varem. Vždyť ji osladím a ochutnám...není třeba z ní dělat hustý sirup :-) Jo, a v létě ještě ledové kostky do sklenice, na ty jsem zapomněla :-\
  9. Severová Miroslava   10.11.2010 | 10:52 | reagovat | závadný
    Jaru prima nápad, a ty ledové kostky by šly udělat přímo z toho citronu-šťávy co ? Nevím ale jestli by úplně zmrzla ;-) ;-)

10. marketka f   10.11.2010 | 23:04 | reagovat | závadný
    Mirko, v mražáku zmrzne všechno :-) Je to dobrý nápad...

11. marketka f   10.11.2010 | 23:04 | reagovat | závadný
    Děkuju, zkusím to tak :-)

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X