Trouba Candy se snaží přemýšlet za Vás. Vyzkoušejte nové vychytávky
F.O.O.D.
|
25. 2. 2011
Vizitka
Vaření a pečení tvoří důležité součásti každodenního života a trouby značky Candy z nich udělají radost. Mají elegantní estetické linie, ve kterých se spojuje pevnost oceli s průhledností skla.
Candy v letošním roce představuje řadu novinek. Inovace je především na poli bezpečnosti, ale nejen tam. Nová dvířka „Cool Touch“ umožňují bezpečnější používání trouby. Nová patentovaná technologie Variofan, byla vynalezena pro účinnější pečení. Tato funkce umožňuje měnit rychlost ventilátoru za účelem optimalizace proudění vzduchu a teploty uvnitř trouby. Tento systém uchrání nutriční hodnoty jednotlivých pokrmů a navíc se díky této funkci zkracuje doba pečení v průměru o 12%, což zaručuje úsporu energie.
Unknown media type: gallery
Na poli novinek je zajímavou inovací funkce Soft Cook, která redukuje až o 50% ztrátu vlhkosti pokrmu a zjišťuje tak větší nadýchanost.
Úsporu energie zajišťuje funkce Sprinter. Díky této inovaci jsou trouby Candy rozehřívány třikrát rychleji (teplota 200ºC je dosažena za 8 minut). Máte-li rádi grilované jídlo, potom oceníte novou funkci supergril, díky níž jsou zvýrazněny chutě a vůně potravin.