667/526/3-apetitfest_2014_800x600.jpg

Kuchařská elita předvede, co umí na Apetit Festivalu Plzeň 2014

13.05.2014 | PR | Vizitka | KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Jména jako Pohlreich, Paulus, Navrátil budou hvězdami čtvrtého ročníku Apetit Festivalu, který se uskuteční 17. – 18. května 2014 v Plzni za OC Plzeň Plaza. Milovníci dobrého jídla, piva a vína čeká ještě více gastrozážitků, a to v podobě nových nesoutěžních restaurací a stánků s delikatesami.

Ještě větší, bohatší a zajímavější bude Apetit Festival 2014 v Plzni. Organizátoři zareagovali na loňskou rekordní účast 32 tisíc návštěvníků a chtějí nabídnout víc. „Kuchařské show předvede opravdová elita mezi českými kuchaři. Populární Zdeněk Pohlreich je s festivalem spojen od začátku, letos ho doplní ještě Roman Paulus, který získal michelinskou hvězdičku pro restauraci Alcron a také rytíř francouzského řádu Chaine des Rotisseurs za gastronomii Dalibor Navrátil. Riccardo Lucque, italský šéfkuchař s bohatou mezinárodní praxí a majitel několika prestižních italských restaurací a autorka webu menudomu.cz Veronika KOKO Kokešová,“ vyjmenovává hlavní účinkující Petr Jirásek z pořádající agentury.

Pořadatelé opět pečlivě vybrali 15 TOP restaurací z regionu, které svou nabídkou budou chtít oslovit návštěvníky, aby jim dali hlas v soutěži o titul „Západočeská restaurace roku 2014“. Vybírat se bude i nejlepší pivo, a to z nabídky 20 pivovarů a minipivovarů, které budou usilovat o titul „Pivo Apetit Festivalu Plzeň 2014“.

Na své si přijdou i milovníci vína, které bude nabízet desítka vinařství. Nebudou chybět regionální speciality, delikatesy a prezentace farmářů. Neméně lákavá však bude i nabídka pěti nesoutěžních restaurací, podávat se totiž bude například parmská šunka s medovým melounem jako kaviár z kuchyně podniku Molecular Base, u stánku restaurace Šach Mat bude možné ochutnat smaženého švába na chutney nebo štíra na rukolovém salátku bistro Kantýna bude chtít zaujmout nejen chuťové pohárky, ale také potěšit oko, v nabídce se objeví salátek z macešek, aksamitníku, polníčku a rukoly doplněné o rakytníkovou espumu nebo panna cotta z růží.

Posedět v kavárně u dortíku nebo zmrzliny, vychutnat nabídku vinařů, nechat si namíchat osvěžující koktejl nebo si pochutnat na regionálních produktech – to vše už pravidelní návštěvníci Apetit Festivalu znají a ani letos nebude bohatá nabídka chybět. Doprovodný program potěší fanoušky kapely YOYO band nebo skupiny Vltava, o „mluvené slovo“ se postarají komici z pořadu „Na stojáka“. Chystá se i rozšíření počtu odpočinkových zón, aby si gurmáni mohli nabízené pochoutky v klidu vychutnat.

APETIT FESTIVAL SE KONÁ ZA OC PLZEŇ PLAZA VE DNECH 17. A 18. KVĚTNA 2014

VÍCE NA WWW.APETITFESTIVAL.CZ

Fotogalerie

668/526/3-apetitfest_2014_800x600.jpg
Vytisknout

Další články z rubriky

Talentovaný Martin Škoda: Vyzkoušejte jeho recepty s masem

01.02.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

Před pěti lety vydal první kuchařku Škoda nevařit a ihned dostal přezdívku „český Jamie Oliver“. Talentovaný kuchař Martin Škoda vydal v loňském roce pokračování úspěšné prvotiny Škoda nevařit 2, kde opět přináší řadu skvělých, ale snadných receptů, který zvládne každý. A ještě se u toho skvěle pobaví.

Kate´s Cuisine: "Žádná potravina by se z jídelníčku neměla úplně vyřazovat."

28.01.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

První měsíc v novém roce je měsícem předsevzetí a slibů, že se budeme více věnovat zdravému životnímu stylu a dbát na svou stravu. Blogerka Kateřina Jašková z blogu Kate´s Cuisine si pro své čtenáře přichystala v lednu veganskou výzvu. Co všechno jí veganská stravila přinesla a co jí naopak chybělo, se dozvíte v našem rozhovoru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web