049/466/4-kolac.jpg

Celé Česko peče v nejlepší formě

18.04.2016 | PR | Vizitka | KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Sbírejte body za nákupy v PENNY a získejte slevu na nádobí francouzské značky Fontignac

S novou věrnostní akcí v PENNY můžete získat slevu na kolekci 8 druhů značkového nádobí a příslušenství Fontignac do každé domácnosti. Nechte se inspirovat našimi recepty a vyzkoušejte, že pečení a vaření s PENNY a se značkovým nádobím Fontignac je snadné.

Nakupujte od 31. 3. do 27. 7. 2016 v jednotlivých prodejnách Penny Market a za každých 200 Kč nákupu získejte 1 bod. Body vylepujte do políček ve sběratelské kartě a po vylepení příslušných polí a předložení karty u pokladny vám bude poskytnuta sleva.

MERUŇKOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU

K pečení jsme použili koláčovou formu 28 cm.

Hotovo za 60 minut
Příprava: 15 minut
Pečení: 45 minut

Ingredience na 8 porcí

• 2 hrnky polohrubé mouky
• 1 hrnek moučkového cukru
• 1 hrnek mléka
• 1 prášek do pečiva
• 200 g majonézy
• 700 g meruněk

Na drobenku:

• 6 lžic hrubé mouky
• 2 lžíce moučkového cukru
• 2–3 lžíce másla
• 1 lžíce meruňkovice (nebo rumu)

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 160 °C.

Nejdříve smíchejte všechny suché ingredience potřebné na těsto a v druhé misce všechny mokré. Následně je smíchejte dohromady a vytvořte hladké těsto.

Meruňky dobře omyjte, překrojte v půli a vyjměte pecku. Takto připravené půlky meruněk poklaďte na těsto.

Drobenku si připravíte smícháním másla, hrubé mouky, moučkového cukru a lžíce meruňkovice, popřípadě tuzemského rumu. Vzniklou drobenkou posypte koláč.

Pečte do zlatova 45 minut.

Fotogalerie

042/466/4-penny_logo_rgb.jpg 046/466/4-fontignac_logo_black.jpg 050/466/4-kolac.jpg

Tento a další báječné recepty naleznete na www.penny-fontignac.cz.

Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Sladké pokušení, kterému jednoduše neodoláte

11.07.2016 | PR | Rubrika: Vizitka

Připravte si sami doma sladké speciality od věhlasných cukrářek z TOP HOTELu Praha Marie Kučerové a Jany Baldové, jejíž vynikající dezerty již okusilo 16 prezidentů. Aktuálně si je nemohou vynachválit hosté restaurace BOHEMIA TOP.

MUDr. Michal Karas, ředitel společnosti Herbadent vyvrací zažitá klišé o čištění zubů: Špatným čištěním si možná ničíte zuby, špatnou pastou ale ohrožujete celý organismus

25.04.2016 | PR | Rubrika: Vizitka

„Sotva jsme si uvědomili, jak je důležité dbát na správné čištění zubů, a začali jsme používat správné pomůcky, přišlo na řadu řešení zubní pasty,“ popisuje posun v myšlení zákazníků a pacientů zubních ordinací MUDr. Michal Karas. Stoupá počet těch, kteří se zajímají o to, co obsahují produkty každodenní hygieny, od deodorantů po zubní pastu. Právě při jejím nákupu často zbrkle chybujeme.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web