437/934/1-hrusky_3.jpg

Foukej, foukej, větříčku…

02.11.2011 | F.O.O.D. | Ingredience

...shoď mi jednu hruštičku. Nám ale říkadlo z Ladovy veselé učebnice nestačí, na hrušky máme totiž chuť v mnohem větším množství. Aby ne, když jsme našli tolik úžasných receptů. Ač nejsou jen sladké, ať fouká!

Jemná chuť hrušek a jejich buď rozplývavá, nebo křupavá konzistence si senzačně notuje také se sýry a vybranými uzeninami. Hruškovou klasikou se už stala kombinace s ořechy a sýrem s modrou plísní, ve vůni je krásně doplňuje tymián, ale překvapivě zapůsobí i v ostrém čatní. Nic proti kompotu či koláči, ale my víme, že hrušky, ty sofistikované dámy mezi domácím ovocem, mají vážně na víc!

Fotogalerie

438/934/1-hrusky_3.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Naučte se jíst červenou řepu: 6 sladkých i slaných receptů

17.02.2017 | Redakce | Rubrika: Ingredience

Pod tmavou slupkou se skrývá červená a skvělá řepa, které se mnozí z nás stále ještě obávají. Řepu známe ze školních jídelen, kde se podává především nakládaná nebo vařená. Vyzkoušejte ji tentokrát jinak!

Jak snadno oloupat česnek? Pomocí misky nebo v mikrovlnce!

16.02.2017 | Redakce | Rubrika: Ingredience

Myslíte si, že česnek lze oloupat jen pomocí nože? My vám dokážeme, že to jde hned několika způsoby a navíc snadno a rychle.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web