Vaření podle šéfkuchařů: Hovězí maso v hlavní roli

Vaření podle šéfkuchařů: Hovězí maso v hlavní roli

Ať už se pustíte do poctivého burgeru, asijského kari nebo francouzské klasiky, jedno mají tyto tři recepty od skvělých kuchařů společného. A to je hovězí maso.

1. BURGER S FAT CAT OMÁČKOU PODLE HONZI ŠIMICE

Začátkem září si Honza Šimice společně s Tomášem Procházkou otevřeli v Karlově ulici restauraci Fat Cat. Americký koncept street foodu nabízí burgery a hotdogy, které můžete zapít pivem z různých českých pivovarů. Na výběru masa a surovin celkově jim opravdu záleží.

2. HOVĚZÍ LÍČKA S KARI OMÁČKOU PODLE MICHALA ŘEPKY

Tento hudební producent, kterého nejspíš znáte pod jménem Mike Trafik, vždy tíhl ke gastronomii. Vařil mimo jiné v Hiltonu a už více než půl roku vede spolu s Jakubem Čermákem restauraci Jam and Co. Recepty jsou moderní, lehké a také zdravé.

3. HOVĚZÍ PO BURGUNSKU PODLE MARCELA ONDERY

Šéfkuchař restaurace Hotel Kašperk Marcel Ondera je původem vyučený řezník. Kromě kuchyně se zároveň stará o nově otevřenou bourárnu masa, kde zpracovává především hovězí z okolních farem. V receptech využívá Marcel nejen to, co nabízí Šumava, ale také se snaží kombinovat zajímavé, netradiční chutě.

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky