Polévka nemusí být jen knedlíčková, zelí lze zkombinovat s fíky a jako sladkou tečku lze upéct kořeněný čokoládový koláč. Díky tomuhle menu vás budou vaši strávníci milovat a od stolu se jim určitě nebude chtít odejít.
Růžičková kapusta se hodí nejen do polévek, ale také k masu. Je sice o trochu dražší než její větší sestra kapusta, ale její příprava vám nezabere mnoho času a navíc je skvělá i přelitá rozpuštěným máslem. Královna zimní zeleniny je také velice zdravá, hodí se při hubnutí a její konzumace prý zahání stres.
Kachna se zelím a s knedlíky je česká klasika. Co ale tenhle tradiční pokrm obohatit fíky?Jsou chutné, sladké, ale i přesto paradoxně nám pomáhají spalovat tuky. Obsahují hodně vlákniny a pomáhají nám chránit naše srdce.
Vyzkoušejte jedinečný čokoládový koláč s pěknou dávkou skořice, hřebíčku a kardamonu. Skořice je navíc účinná při léčbě diabetu. Zmrzlinu můžete udělat i domácí, její výroba vám nezabere mnoho času a sklidíte za to zasloužený úspěch.