072/389/3-72.jpg

Skvělé maso na jehlách

22.01.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

Pozvěte na návštěvu přátele nebo příbuzné. K vínu a povídání se hodí špízy všeho druhu. V boji za super večer neváhejte použít jakékoli zbraně: jehly, větve, kordy i meče.

Fotogalerie

073/389/3-72.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Co s vaječnými bílky? Naučte se dokonale nadýchané bezé

27.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Zbyly vám po oddělení žloutků bílky? Vyšlehejte je společně s cukrem do nadýchané pěny! Vznikne takzvané bezé, kterým ozdobíte koláč, připravíte z něj krém anebo použijete na dort Pavlova.

Sladké dezerty ze zeleniny: Bábovka z červené řepy i batátový koláč

27.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Využijte zeleninu pro přípravu sladkých koláčů, chlebíčků i bábovek, ve kterých ji vůbec nepoznáte! Chuťově výrazná řepa i petržel se v úžasných dezertech ztratí a překvapí i jinak vybíravou návštěvu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web