903/897/2-94.jpg

Rodinná továrna na kulaté dobroty!

18.02.2013 | F.O.O.D. | Gourmet

Nahoře do toho nalijete mléko a dole vám padají bochníky raclettového sýra. Tak by se velmi zjednodušeně dal popsat podnik Nicolase Pelleauda. Byla by ale škoda nepodívat se na zrod sýrových bochníků blíže a podrobněji. Za každým jeho kusem se totiž skrývá láska k řemeslu, laskavá péče i hodiny tvrdé dřiny.

Fotogalerie

904/897/2-94.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Medvědí česnek: 7 lahodných receptů, které fungují i proti nemoci

30.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Období medvědího česneku je právě teď, a proto by byla škoda ho promeškat! Možná vás překvapí, kolik skvělých jídel si můžete připravit, ať už se rozhodnete pro polévku, omeletu nebo pesto z medvědího česneku.

Šunka jako hlavní ingredience: Plněné rolky i italská focaccia

29.03.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Šunka chutná nejlépe s poctivým máslem na čerstvém chlebu. Jak ale dokazují následující recepty, ani s kreativnějším přístupem se nemusíte strachovat o výsledek. Vepřová šunka s vysokým podílem masa je totiž potěšení samo o sobě!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web