319/700/3-46.jpg

Recepty na víkend: Dušené hrušky a karamelizovaná jablíčka

03.10.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

Hrušky a jablka jsou typickým podzimním ovocem. Syrové chutnají jistě báječně, ale zkuste je tentokrát připravit trochu jinak.

Fotogalerie

320/700/3-46.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Šunka jako hlavní ingredience: Plněné rolky i italská focaccia

29.03.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Šunka chutná nejlépe s poctivým máslem na čerstvém chlebu. Jak ale dokazují následující recepty, ani s kreativnějším přístupem se nemusíte strachovat o výsledek. Vepřová šunka s vysokým podílem masa je totiž potěšení samo o sobě!

Jarní dezerty, které musíte vyzkoušet!

28.03.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Vše se začíná probouzet a čerstvé ovoce se začíná dostávat na pulty obchodů. Nechte se inspirovat jarními chutěmi a připravte si něco lehkého a sladkého.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web