608/381/3-108.jpg

Recept na víkend: Pečená žebra s tymiánovou krustou

17.01.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na krásně propečené masíčko? Pak vás zaujme náš dnešní tip! Připravte si k sobotnímu nebo nedělnímu obědu tuhle specialitu alpské kuchyně.

Fotogalerie

609/381/3-108.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

VIDEO: Jak na knedlíky plněné uzeným masem?

21.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Naučte se domácí bramborové knedlíky s uzeným masem a zelím podle časopisu F.O.O.D., který se tento měsíc zaměřil na tradiční české recepty. Bramborové těsto se také hodí na placky k masu a v mrazáku vydrží až půl roku.

To nejlepší z vepřového masa: 4 recepty podle časopisu F.O.O.D.

21.02.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Seznamte se se segedínským gulášem provoněným zauzeným bokem, naučte se, jak zarolovat šťavnatou roládu nebo naplnit kotletu zelím. Že to jde i ve stylu sous-vide, vás přesvědčí náš master chef Jirka. A jaké přílohy se hodí k vepříkovi? Jednoznačně domácí knedlíky, chléb, pečené brambory nebo pyré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web