844/458/3-33.jpg

4 březnové suroviny

17.03.2014 | F.O.O.D. | Gourmet

K poctivé české kuchyni patří nejen voňavé uzené a domácí škvarky, ale také brambory a kořenová zelenina, třeba pastinák.

Fotogalerie

845/458/3-33.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Nejlepší drinky na páteční večer podle našich čtenářů

20.01.2017 | F.O.O.D. | Rubrika: Gourmet

Páteční večer přímo vybízí k návštěvě party nebo baru. Pokud se ale nechcete mačkat mezi dalšími lidmi u baru, vytvořte si známé drinky v pohodlí domova. Vyzkoušíte své barmanské schopnosti, pobavíte se a suroviny vás vyjdou mnohem levněji než drinky na baru.

7 kaváren v Karlíně, které stojí za návštěvu

19.01.2017 | Redakce | Rubrika: Gourmet

Karlín se stal v posledních několika letech pestrou částí Prahy a není divu, že se drží v předních příčkách oblíbenosti. Restaurací, kaváren a míst k odpočinku stále přibývá a proto je na čase napsat o těch, které stojí za návštěvu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web