• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zvěřinová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Zvěřinová paštika

0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zvěřinová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g kančí kýta
    • 250
      g vepřové ramínko
    • 300
      g slanina
    • 200
      g cibule
    • 3
      ks česnek
    • 50
      ml rostlinný olej
    • 2
      g houska
    • 100
      ml mléko
    • 0,50
      lžička jalovec
    • 125
      ml červené víno
    • 1
      lžíce sůl
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 30
      g koření
    • 200
      g anglická slanina
    • 50
      g pistácie

Postup přípravy receptu

1
Cibuli, česnek nakrájejte na kousky a opečte na oleji. Housky nakrájejte na kousky, krátce povařte v mléce. Kus kýty nakrájejte na tenké proužky. Zbytek kýty spolu s ramínkem jemně umelte. Umletou masovou směs smíchejte s drobně nakrájenou slaninou, houskou, cibulí, česnekem, jalovcem, vínem, solí, pepřem a kořením na divočinu. Vše promíchejte a ještě jednou semelte.
2
Plátky anglické slaniny vyložte podlouhlou formu. Na dno rozetřete část masové směsi, posypte nasekanými mandlemi a pistáciovými oříšky, poklaďte proužky kančího masa, přidejte další část mletého masa a celý postup ještě jednou zopakujte. Takto naplňte celou formu, směs do ní pořádně stlačte a formu pevně zabalte do alobalu. Takto připravenou paštiku vložte do větší nádoby s horkou vodou, dejte do trouby a pečte asi 1 1/2 hodiny při 160 °C.
3
Že je paštika hotová poznáte podle toho, že z vpichu po špejli vytéká čirá šťáva. Vychladlou paštiku nakrájejte na plátky a podávejte s pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem

Drůbeží paštika s tymiánem a…

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Červené víno Česnek Cibule Houska Jalovec Kančí kýta Koření Mléko Pepř mletý Pistácie Rostlinný olej Slanina Sůl Vepřové ramínko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře s paprikou a olivami

Kuře s paprikou a olivami

Skotská vejce

Skotská vejce

Makový závin III.

Makový závin III.

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Lasagne bez bešamelu

Lasagne bez bešamelu

Hlávkové zelí na pivu

Hlávkové zelí na pivu

Minestrone

Minestrone

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
24
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
22
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Zvěřinová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact