• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zuzčin koláč
Napište svůj komentář k receptu

Zuzčin koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zuzčin koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hladká mouka
    • sůl
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks vejce
    • 90
      g droždí
    • 100
      g cukr
    • 0,50
      l mléko
    • 2
      ks čokoládový pudink
    • 250
      g cukr krystal
    • 250
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Nejprve připravíme náplň: z 0,5 l mléka a 2 práškových pudinků uvaříme klasický pudink, když začne bublat, vmícháme pokrájené máslo a mícháme, dokud se nerozpustí a nespojí s pudinkem. Kvásek: 0,5 l mléka trošku zahřejeme, přidáme 100 g cukru a droždí, necháme trošku vykynout.
2
Těsto: mouku, sůl, kvásek, 5 lžic oleje vypracujeme na hladké těsto, a potom ještě zapracujeme ze 3 bílků sníh - je to piplačka, ale stojí to zato. Těsto necháme 10 minut kynout, potom ho rozdělíme na 8 stejných částí. Každou část rozválíme na 0,5 cm a natřeme studenou náplní, srolujeme jako roládu - nezapomeňte konce pěkně zahnout, aby náplň nevytekla. Dvě tyto jakoby rolády přetáčíme přes sebe - vznikne jakoby cop. Vrch potřeme 3 žloutky smíchanými se 3 lžícemi oleje. Nakonec budeme mít 4 copy. Na jeden plech se vejdou dva copy. Necháme kynout 30 minut a pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

Perníkový koláč s ořechovou žmolenkou

Metrový koláč

Metrový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Magda | 5. 11. 2006 13:44

    Dělala jsem z poloviční dávky, ale ta náplň se mi zdála docela řídká a abych to zabalila do závinu, musela jsem ji tam dát míň. V troubě to hodně vykynulo a naopak té náplně tam pak bylo málo, ale kdybych tam dala všechnu náplň, tak bych to nezabalila. Ale jinak chuťově dobrý.

  • jarmila obrusnikova | 4. 11. 2006 15:38

    zrovna jsem ho dopekla dělala jsem ho poprvé a těsto jsem vyválela moc veliké a v troubě mi prasklo tak si dejte na to pozor ale jinak je moc dobrý dávám za jedna

  • Margita | 3. 11. 2006 14:19

    Tento recept je tu už pod iným názvom. Ale je výborný.

  • Martina N | 2. 11. 2006 16:52

    Mám podobný recept kde ide do cesta iba sneh z bielkov a do pudingov 1 Hera. Je to výborný jemný koláčik ale robím ho z polovičnej dávky.Plnku asi tak z 3/4 dávky aby jej bolo viac. Takto je ho hrozne veľa.Jedna z mojich dcér ho miluje a vraví mu čokoládovník:)

  • Jana z VM | 2. 11. 2006 10:48

    Moc mě tento recept zaujal! Až bude příležitost, určitě vyzkouším !! Zná jej někdo, jaký byl výsledek ? Nebo se s námi o své zkušenosti podělí autor(ka) ?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Oběd Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládový pudink Cukr Cukr krystal Droždí Hladká mouka Máslo Mléko Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký gyros

Řecký gyros

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Nakládané maso

Nakládané maso

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Bramborovo-květákové placičky

Bramborovo-květákové placičky

Krevety na grilu

Krevety na grilu

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
31
Čokoládové cupcakes
Čokoládové cupcakes
19
Turecká vejce
Turecká vejce
18
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Krůtí kostky na ajvaru s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Zuzčin koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact