• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Znojemské vepřové plátky
Napište svůj komentář k receptu

Znojemské vepřové plátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 31
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Znojemské vepřové plátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 2
      ks vejce Natvrdo
    • 100
      g salám Točený nebo měkký
    • masox
    • hořčice
    • podravka
    • pepř mletý
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a lehce obalíme moukou. Narychlo osmahneme na pánvi, aby se maso zatáhlo. V hrnci na oleji osmahneme cibuli, na ni dáme plátky i se zbytkem tuku z pánve, zalijeme vodou tak, aby byly plátky potopené. Přidáme masox a necháme 45 minut dusit.
2
Plátky vyndáme, sos zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě se lžicí hořčice. Přidáme na kostičky salám, na jemno okurku a vejce vše promícháme a vrátíme zpět plátky. Necháme 10 minut povařit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Znojemské okurky

Znojemské okurky

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lili | 28. 8. 2014 19:25

    báječbné španělské ptáčky na volno :-D :-D :-D

  • bája | 13. 6. 2012 19:56

    dělám tento recpt už dlouho a moc nám všem chutná, a paní s těma ptáčkama, už podle těch ingrediencí jí mohlo napadnout, že je to vlastně zaklad špaň.pt., pak už si každý přidá co uzná za vhodný :-[

  • Vaverková | 30. 5. 2012 10:52

    Je to rychlé a dobré , vlastně skvělé 8-) dávám za 1

  • helabuena
    helabuena | 28. 3. 2012 16:35

    Rychlý a výborný recept,dala jsem čtyři vajíčka a 30 dkg točeného salámu,skvělý zážitek.Dávám za 1. <:-)

  • Gabule | 22. 3. 2012 13:00

    Naprosto výborný a rychlý recept

  • Vorlide | 16. 11. 2011 10:01

    Dobrý den všem,tak myslesla že je to jiná omáčka ale připadá mi to jak rozlitání ptáčci a ne jiná omáčka.

  • Radka A. | 20. 7. 2011 16:34

    Moc mi chutnalo.

  • Radka A. | 20. 7. 2011 16:32

    Opravdu moooc dobré, udělala jsem s rýží.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 1. 2011 19:52

    Tohle jsou spíš ptáčci-rozlítaný ;-) :-D ,máme raději z hovězího masa,ale i tak je ta jedlé.Masox,Podravka :-( .

  • Veronika Lindner | 26. 5. 2010 15:46

    Tak tenhle recept se ke me dostal az teprve v nedeli.V pondeli jsem ho hned vyzkousela a manzelovi moc chutnalo.Davam velkou jednicku!

  • Jana Štychová | 15. 1. 2010 11:27

    Dělala jsem přesně podle receptu a je to výborné. Vynechala jsem pouze salám neb jsem ho zrovna neměla. Ale i tak supr.

  • Anonym | 17. 11. 2006 08:57

    Já tomu říkám "španělské ptáčky pro líné":o)

  • petra | 27. 4. 2006 18:33

    je to dobré a jednoduché, víc takových receptů.o)

  • luckymili | 24. 3. 2006 17:29

    Rychlé a opravdu dobré, dělám to i s krutím masem. Nedávám ale hořčici, myslím, že není třeba, okurku a místo salámu slaninu, přidávám hned, když dusím maso. Je z toho nejen dobrá šťavka, ale i maso.

  • Pavlína Svitáková | 22. 3. 2006 12:28

    Jo,takové vepřové rychloptáčky.S hovězím vyzkoušeno a s vepřovým to bude také výtečné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso
Maso Vepřové Uzeniny Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hořčice Masox Nakládané okurky Pepř mletý Podravka Salám Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Buchta proti všem předpisům

Buchta proti všem předpisům

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Bramborové housky

Bramborové housky

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Jednoduchá francouzská kaše

Jednoduchá francouzská kaše

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Míša řezy
Míša řezy
17
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně
Znojemská omáčka
Znojemská omáčka
Znojemské okurky
Znojemské okurky
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
Ztracené kuře
Ztracené kuře
Zuccotto s čokoládou
Zuccotto s čokoládou
  • Recepty.cz
  • Znojemské vepřové plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact