• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Zmrzlina

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základ
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce cukr
  • Další přísady
    • kakao
    • kokos
    • káva
    • ovoce atd.

Postup přípravy receptu

1
Ušlehat šlehačku, vyšlehat 2 žloutky se dvěma lžícemi cukru, ze dvou bílků ušlehat pevný sníh a všechno spojit - smíchat na lehký krém. Může se nechat jen tak anebo přidá každý dle své chuti kakao, kokos, kávu, rozmačkané ovoce apod. Nalijeme do misek a dáme zmrazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zmrzlina s růžovým pepřem

Zmrzlina s růžovým pepřem

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Zmrzlina s ananasem

Zmrzlina s ananasem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • štěpánka | 23. 4. 2013 10:59

    Pro začátečníky bych ještě uvedla,jak vyšlehat šlehačku,že pokud ji šleháte bez ztužovače a nedáte tam ani cukr,šlehačka se srazí a měla by být vychlazená z lednice,ale na podruhé to vyšlo,šlehala jsem vše mixérem,akorát se mi zdá,že je jí docela málo,mám tak pul misky,ale ted jsem ji dala zmrazit,tak jsem zvědavá,jestli to stálo za to,jestli ji udělám příště zas nebo se vrátím ke kupované.

  • leos | 21. 10. 2012 13:37

    Vynikajici zmrzlina, deti se jen olizovaly, udelali jsme grankovou, priste zkusime jahodovou, mnam!

  • :D | 23. 8. 2012 20:53

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • lusy šubrová | 12. 11. 2011 18:29

    ten recept s kakaem je vážně vybornej <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:06

    vypadá to dobře ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-) :-) :-) :-) :-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:04

    vypadá to dobře ;-) ;-)

  • zdenka supolova | 6. 8. 2009 14:11

    Jen chci ještě upozornit,že opravdu jen lehce prošlehat,kdepak mixér,jak se tu píše v komentářích,to pak zmrzka klesne na polovičku,tak pozor

  • zdenka supolova | 5. 8. 2009 10:50

    Vyzkoušela jsem BEZ i S dodatečným prošleháním a S je lepší,doporučuji Jirkovu verzi.

  • Vanda Neradová | 4. 8. 2009 10:53

    Milý Jirko, obvyklá chyba je taky neověřit si své vlastní tvrzení :-) Žloutek obsahuje lecitin, přírodní emulgátor, který spojuj tučnou a vodní bázi. Zmrzlinu jsem včera zkusila - BEZ dodatečného promíchání po částečníém zamrznutí - a je jak víno! Recept je ok, jen někteří kuchaři by měli víc vařit místo psaní... :-)

  • Jitka Hanzlíková | 29. 6. 2008 20:59

    Bezva - rychlé, jednoduché, dobré, dávám za 1. Po hodinovém studiu kuchařek, kde jsou převážně recepty na „vařené“ zmrzliny (a kdo má stát v tomhle vedru u sporáku), jsem sestavila téměř stejný recept, včetně dodatečného prošlehání po zamrazení (ale mixer je si lepší). Kdybych se podívala rovnou, mohla jsem si tuto anabázi ušetřit.

  • Šárka Furchová | 13. 4. 2008 15:07

    Zkoušela jsem už spoustu receptů na domácí zmrzlinu, ale tato je zatím asi nejlepší :-)

  • HaNKA | 9. 7. 2007 20:54

    Pozor na syrová vejce!

  • Jirka Plaček | 9. 7. 2007 16:07

    Máte tam obvyklou českou chybu při domácí výrobě zmrzliny. Tímto způsobem se vám vysrážejí ledové krystalky VODY. Řešení je jednoduché: dáte to zamrazit - ne úplně. Pak to vyjmete a na dobrém mixeru to v tom polomraženém stavu ROZMIXUJETE. A pak to dáte zamrazit definitině.

  • Jana z VM | 2. 7. 2007 07:32

    Komu se nechce šlehat zvlášť žloutky a bílky, klidně ať vyšlehá celá vejce s cukrem (alespoň 10 minut) a potom zamíchá s ušlehanou šlehačkou a případně další příchutí. Je to výborná zmrzlina !!

  • szekelka | 30. 6. 2007 01:22

    Vyskousela jsem a byla moooc vyborna.Chutnala memu manzelovi a malemu synkovi.Jak si pomlaskavali

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Káva Kokos Ovoce Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná bageta

Plněná bageta

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Silná česneková pomazánka na jednohubky

Silná česneková pomazánka na…

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Hamburgery original

Hamburgery original

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Špagety se šunkou

Špagety se šunkou

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

27
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
16
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
14
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact