To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krkovička
Mandle pražené v troubě
Kuřecí zbytkový salát
Kokosová rýže se skořicí
Piña colada - koláč
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Těstoviny s řepou - zapékané
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Blesková česnečka s uzeným masem
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem