To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rakouský bramborový salát
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Rybičková pomazánka II.
Chlebové bramboráky
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Brokolicová polévka se sýrem a…
Patizonová směs - bezmasá
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Rumové kuličky nepečené a snadné