To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zadělávané fazolky
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Domácí majonéza
Česnekové špagety
Muffiny pro vnučku
Kakaové řezy s jablky
Hrachová kaše (moc dobrá)
Pohádkový čokoládový dort
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Sušenky s arašídovým krémem
Pomazánka z pečeného česneku
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky