To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety
Olejová bábovka
Mufloní kýta
Alenčin rychlý skládaný salát
Rajčatový salát s cuketou a…
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Syrečková pomazánka II.
Brownies - vláčné a kypré :-)
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Ořechy s krémem
Kakaové išelky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Vosí hnízda