To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drobenkový tvarohový dort
Božský koláč
Tvarohový koláč s ovocem III.
Kuřecí směs Indie
Pečená vinná klobása na pivě
"Péřová" bublanina
Košíčky z listového těsta
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Mistrovský bramborový salát
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Lamington
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš