To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové koleno marinované
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Domácí pizza podle Míši
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Kmínové přírodní maso - minutka
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Nutelový dort II.
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Staročeská nádivka
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Lamington
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš