To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Mrkvová pomazánka
Bochánek - třený
Makovec V.
Pepřový rostbíf
Pizza roláda podle mě
Mrkvovo-kedlubnové placky
Muffiny s lentilkami
Banánové placičky / palačinky
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Hrnková dýňová roláda
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Hrušková povidla