• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zeleninovo-pivní pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninovo-pivní pečeně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninovo-pivní pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      kg vepřové maso bez kosti dle chuti: kotleta, krkovice...
    • sůl
    • kmín
    • vepřové sádlo nebo olej
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks česnek menší palička
    • snítka tymiánu nebo rozmarýnu
    • 6
      ks rajčata oloupaná cca 5 -
    • 1
      ks paprika větší
    • pivo - černé (lze použít i světlé 10°)

Postup přípravy receptu

1
Maso osolíme a okmínujeme a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Pak ho dáme do vymazaného pekáčku s pokrájenou cibulí, česnekem, rajčaty a paprikou, přidáme snítku tymiánu, podlijeme pivem, zaklopíme poklicí či alobalem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů dusit téměř doměkka za občasného podlití vývarem nebo vodou a otočení (dle potřeby).
2
Pak odkryjeme a dopečeme dozlatova, případně výpek ještě dosolíme dle chuti. Po vyndání z trouby necháme maso cca 10 minut odpočinout, pak pokrájíme na plátky.
3
Podáváme s bramborem, rýží, bramborovými knedlíky, gnocchi...
4
Pokud holdujeme hovězímu masu, můžeme ho použít stejně jako vepřové.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem

Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Přikrylová | 11. 3. 2016 21:16

    Skvělá záležitost! Doporučuji.

  • Jitka | 24. 10. 2015 21:18

    Přítel byl spokojený, děkuji za recept :-)

  • janeiro | 18. 1. 2015 14:23

    dal jsem k zelenine kousek jalapeno a pojal jsem peceni ponekud zostra, ale byla to i tak lahudka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Dušení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Paprika Pivo - černé Rajčata oloupaná Snítka tymiánu Sůl Vepřové maso Vepřové sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Strouhaný koláč

Strouhaný koláč

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Pečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Těstíčko jako od vietnamců

Těstíčko jako od vietnamců

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Drobenkový vločkový koláč - snadno, rychle, chutně

Drobenkový vločkový koláč - snadno,…

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

120
Máslové řízky
Máslové řízky
118
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
54
Dýňová tortila
Dýňová tortila
36
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
25
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Zeleninové žervé
Zeleninové žervé
Zeleninovo-masovo-houbový koláč
Zeleninovo-masovo-houbový koláč
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem
Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem
Zeleninovo-zelný mix
Zeleninovo-zelný mix
Zeleninový boršč
Zeleninový boršč
  • Recepty.cz
  • Zeleninovo-pivní pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact