Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Výborné lívance z acidofilního mléka
Barevné pomazánky - Brokolicová
Kuskus s krabími tyčinkami
Penne s tuňákem a kukuřicí
Jemná česneková pomazánka
Domácí lučina z mléka
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše