Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Rajská omáčka II.
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Bábovka šlehačka
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Makovky - sladké housky
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Dietní bezlepková žemlovka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky