Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Tvarohová bábovka co se povede
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Azu po česku
Pečený amur se žampiony a cibulí
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Masová minutka s hráškem
Zdravé lívance z ovesných vloček
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek