• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelenina v pánvi
Napište svůj komentář k receptu

Zelenina v pánvi

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelenina v pánvi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 4
      lžíce máslo
    • 500
      g hovězí roštěná
    • 150
      g celer
    • 200
      g cuketa
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce hořčičné semínko
    • 6
      ks rajčata
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je cca 10 minut. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme. Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem.
2
Podáváme posypané orestovaným hořčičným semínkem a posekanou kadeřavou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Čína v pánvi wok

Čína v pánvi wok

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • otezet | 29. 11. 2016 19:28

    zejo..uplne vegan recept O:-)

  • TSp | 20. 10. 2014 14:08

    Zeleninová pánev a třetí položka je půl kila masa... :-)

  • Milky_rasta | 5. 2. 2013 19:57

    Dost dobrý, udělal jsem to z kuřecích prsou ;) libovka

  • Vaberg | 11. 1. 2013 21:43

    Roštěná je minutkové maso , proužky se orestují pouze tak 2 - 3 minuty jinak je to žvýkačka

  • Betty Blue
    Betty Blue | 27. 7. 2012 12:28

    tak uvařeno, je to docela dobrý, akorát jsem tam místo hovězího dala krůtu :-) krásně to voníííí!

  • alenka | 9. 2. 2011 12:22

    tady je seznamka? Hledám mileho chlapce, který umí velmi dobře vařit. Mě je 12let. Moje tel: 728921738 tak mi prosím brnkni! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • Vláďa Zlínský | 6. 1. 2011 14:17

    Tady je seznamka??? <3

  • Šoulin Klacek | 3. 11. 2010 14:21

    No přece na talíři!!! :'(

  • Bořivoj Klacek | 3. 11. 2010 13:19

    Prosim vás já nevím jak se tento pokrm podává, jestli v pánvi nebo v hrnci. Předem děkuji za odpověď. O:-) ;-) :-D

  • Tom | 31. 10. 2010 13:14

    Ahoj, dnes jsem vyzkoušel a jsem trochu zklamán. Podle mě není vhodně vybrán druh masa a samotný údaj o času přípravy masa se mi zdá velmi podhodnocený. Sám jsem ho dělal asi 15 minut a přesto bylo maso tuhé. S jiným masem by to mohlo být již lepší. Dále bych vše připravoval z již předvařených brambor, ty mé byly následně syrové a to i přes dušení min. 15 min. Omáčka výborná, ale nějak se mi tam celkově ztratila chuť všech druhů zeleniny. Také rajčata bych jen nepůlil, ale nakrájel na menší kousky. Jinak určitě podnětný recept, po drobných úpravách jistě i velice dobrý.

  • Mirka Wiesnerová | 29. 11. 2009 12:58

    Tak tohle je luxusni jidlo, delam si ho bez masa. skvela kombinace chuti

  • zuzojda nováková | 20. 11. 2004 18:44

    zkoušla jsem to, a doporučuji každému, výborné je do smetany přidat nivu a nastrouhanou citrónovou kůřu, výborné pro gurmány

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Večeře Smažení Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Cibule Cuketa Hořčice plnotučná Hořčičné semínko Hovězí roštěná Máslo Pepř mletý Petrželka Rajčata Solamyl (bramborový škrob) Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s křenem

Červená tofu pomazánka

Červená tofu pomazánka

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Salátový dresing

Salátový dresing

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

132
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
101
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
70
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
68
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
38
Brokolicové špagety s ořechy
Brokolicové špagety s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Zelenina Hasselback s čočkovým salátem
Zelenina Hasselback s čočkovým salátem
Zelenina pod maso, do masových směsí...
Zelenina pod maso, do masových směsí...
Zelenina s bylinkovým tvarohem
Zelenina s bylinkovým tvarohem
Zeleninová bramboračka
Zeleninová bramboračka
Zeleninová česnečka s kroupami
Zeleninová česnečka s kroupami
Zeleninová česnečka s krutony
Zeleninová česnečka s krutony
  • Recepty.cz
  • Zelenina v pánvi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact