• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zelenina v pánvi
Napište svůj komentář k receptu

Zelenina v pánvi

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelenina v pánvi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 4
      lžíce máslo
    • 500
      g hovězí roštěná
    • 150
      g celer
    • 200
      g cuketa
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce hořčičné semínko
    • 6
      ks rajčata
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je cca 10 minut. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme. Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem.
2
Podáváme posypané orestovaným hořčičným semínkem a posekanou kadeřavou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangasius s brokolicí na pánvi

Pangasius s brokolicí na pánvi

Čína v pánvi wok

Čína v pánvi wok

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • otezet | 29. 11. 2016 19:28

    zejo..uplne vegan recept O:-)

  • TSp | 20. 10. 2014 14:08

    Zeleninová pánev a třetí položka je půl kila masa... :-)

  • Milky_rasta | 5. 2. 2013 19:57

    Dost dobrý, udělal jsem to z kuřecích prsou ;) libovka

  • Vaberg | 11. 1. 2013 21:43

    Roštěná je minutkové maso , proužky se orestují pouze tak 2 - 3 minuty jinak je to žvýkačka

  • Betty Blue
    Betty Blue | 27. 7. 2012 12:28

    tak uvařeno, je to docela dobrý, akorát jsem tam místo hovězího dala krůtu :-) krásně to voníííí!

  • alenka | 9. 2. 2011 12:22

    tady je seznamka? Hledám mileho chlapce, který umí velmi dobře vařit. Mě je 12let. Moje tel: 728921738 tak mi prosím brnkni! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • Vláďa Zlínský | 6. 1. 2011 14:17

    Tady je seznamka??? <3

  • Šoulin Klacek | 3. 11. 2010 14:21

    No přece na talíři!!! :'(

  • Bořivoj Klacek | 3. 11. 2010 13:19

    Prosim vás já nevím jak se tento pokrm podává, jestli v pánvi nebo v hrnci. Předem děkuji za odpověď. O:-) ;-) :-D

  • Tom | 31. 10. 2010 13:14

    Ahoj, dnes jsem vyzkoušel a jsem trochu zklamán. Podle mě není vhodně vybrán druh masa a samotný údaj o času přípravy masa se mi zdá velmi podhodnocený. Sám jsem ho dělal asi 15 minut a přesto bylo maso tuhé. S jiným masem by to mohlo být již lepší. Dále bych vše připravoval z již předvařených brambor, ty mé byly následně syrové a to i přes dušení min. 15 min. Omáčka výborná, ale nějak se mi tam celkově ztratila chuť všech druhů zeleniny. Také rajčata bych jen nepůlil, ale nakrájel na menší kousky. Jinak určitě podnětný recept, po drobných úpravách jistě i velice dobrý.

  • Mirka Wiesnerová | 29. 11. 2009 12:58

    Tak tohle je luxusni jidlo, delam si ho bez masa. skvela kombinace chuti

  • zuzojda nováková | 20. 11. 2004 18:44

    zkoušla jsem to, a doporučuji každému, výborné je do smetany přidat nivu a nastrouhanou citrónovou kůřu, výborné pro gurmány

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Večeře Smažení Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Cibule Cuketa Hořčice plnotučná Hořčičné semínko Hovězí roštěná Máslo Pepř mletý Petrželka Rajčata Solamyl (bramborový škrob) Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá pomazánka s pivem

Ostrá pomazánka s pivem

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Pracny - recept po babičce

Pracny - recept po babičce

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Brokolice na mozeček po našem

Brokolice na mozeček po našem

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
17
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
15
Pařížský salát podle ČSN
Pařížský salát podle ČSN
14
Vosí hnízda
Vosí hnízda

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Zelenina Hasselback s čočkovým salátem
Zelenina Hasselback s čočkovým salátem
Zelenina pod maso, do masových směsí...
Zelenina pod maso, do masových směsí...
Zelenina s bylinkovým tvarohem
Zelenina s bylinkovým tvarohem
Zeleninová bramboračka
Zeleninová bramboračka
Zeleninová česnečka s kroupami
Zeleninová česnečka s kroupami
Zeleninová česnečka s krutony
Zeleninová česnečka s krutony
  • Recepty.cz
  • Zelenina v pánvi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact