• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Napište svůj komentář k receptu

Zelenina pro přípravu vlašského salátu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelenina pro přípravu vlašského salátu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • okurka 2 díly
    • hrášek 2 díly
    • mrkev 2 díly
    • petržel 1 díl
    • cibule 1 díl
    • kapie 1 díl
    • celer 1/4 dílu
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,25
      l ocet
    • 300
      g sůl
    • cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, dobře promícháme a napěchujeme do sklenic.
2
Zalijeme teplým nálevem a sterilujeme při 85 °C 30 min.
3
Použijeme pro přípravu vlašského nebo bramborového salátu. Je výborná především na přípravu vlašského salátu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Grilované chobotnice na rukolovém salátu

Grilované chobotnice na rukolovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 20. 1. 2006 15:42

    Já Vám také. Žít a nechat žít je odedávna moje heslo. Proč se hned zlobit kvůli maličkostem, když na světe je dost problémů i bez toho.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 15:39

    Nechcem byť neslušná, ani agresívna a viem, že toto nepatrí ku komentáru k receptom, ale skúste si nájsť môj recept "Kakaové dortíky" a zauvažovať, prečo ste nepovažovali za slušné zastať sa mňa pri útoku p. Aliny o salmonelóze. Prepáčte, ale nemôžem celkom uveriť, že ide o princíp. Ale aj tak vám ponúkam zmier. Prajem vám krásny zvyšok dňa.

  • Di | 20. 1. 2006 15:27

    To se velmi mýlíte, paní Jarčušková. Nemám prostě jen ráda útočné konmentáře, ve kterých si, zdá se, některé přispěvatelky libují. A je mi jedno zda se podepisují Tereza Jarčušková či úplně jinak. Prostě mi vadí, pokud se někdo naváží do jiných a považuji za slušné se těch "deptaných" zastat.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 14:35

    Milá Di, mám pocit, že vám nejde o vec, ale stále len o útok na mňa. Je to už po niekoľkýkrát. Prečo ?

  • Di | 20. 1. 2006 13:35

    Souhlasím.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 12:59

    Pro Di: ano, máte pravdu, omlouvám se. Právě na tom odseknutí mi spočinul zrak při otevření stránky a celé jsem to důkladně nepročetla. Má chyba. Pojďme za tím udělat tlustou čáru...

  • Di | 20. 1. 2006 12:37

    Já se nechci s nikým hádat, paní Oumarová. Na tento web si chodím pro pohodu. Rozhodně se mi ale nelíbí, pokud tu někdo na agresivně vyjíždí na druhé a shazuje je. Jana odsekla právem. Pokud se paní Jarčušková nedovede zdržet svých poznámek s podtextem Jsem nejlepší a nad Vámi se mohu tak akorát zasmát, ať si své komentáře raději nechá.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:57

    Díky za radu a teď už jen čekat na letošní úrodu a hurá na to.

  • Airan | 20. 1. 2006 11:43

    Marie, snad se autorka nebude zlobit kdyz odpovim za ni - hrasek se bude chovat slusne:-)) nezkvasi protoze v receptu je ocet. Nechcete li aby se hrasek a fazolky vam zkazili dejte do sklenice vzdy lzicku octa a zavarujte pak beznym spusobem. Mam to vyzkousene.

  • Alena H. | 20. 1. 2006 11:30

    To jsem netušila, jaká se rozvíří diskuse nad receptem na zavařování, který jsem zde uveřejnila v lednu, když máme na zavařování tolik času.

  • Marie Svobodová | 20. 1. 2006 11:23

    Já jen zpátky k receptu- ze zkušenosti mé maminky vím, že mívala potíže se zavařováním hrášku (od čehož pak raději ustoupila) neboť jí po zavaření většinou zkvasill i když byla zkušená a uměla. Tak se chci jen zeptat jak se hrášek chová v tomto případě. Jinak je to velmi dobrý recept. Děkuji Marie

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 11:09

    Ženský, nehádejme se a pojďme radši zase vařit, to nám jde líp:-))

  • Zdena z JM | 20. 1. 2006 10:52

    Tak se mi zdá,že to paní Oumarová celé převrátila.Agresivní mi svým příspěvkem připadá spíš paní Tereza.

  • Di | 20. 1. 2006 10:03

    Paní oumarová, zkuste se zamystel nad tím, kdo ty slovní půtky vyvolává. A to nejen u tohoto receptu! Jana si rozhodně nezasloužila ty posměšné poznámky o tom, že nikdy neslyšela o zaváření. Třeba opravdu neslyšela, no a co? Třeba se teprve učí vařit a bude zavářet poprvé. No a i kdyby ne! U nás se říká, že žádný učený z nebe nespadl. Někdy je lepší si odpověď v klidu rozmyslet a teprve potom reagovat.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 1. 2006 09:32

    Tak tomuhle se u nás, paní Terezo, říká- pro dobrotu na žebrotu. Mrzí mne, že za to, že jste operativně poradila místo mne, ještě dostanete vyhubováno. Já jsem si toho dotazu všimla až teď a protože už byl zodpovězen, jen mi to nedalo a musela jsem zareagovat. Nemám ráda agresivitu ani ve slovní formě. A pro paní Janu - snad se tak moc nestalo, proboha. Když na sebe i ženský, co maj společný koníček vaření, budou hnusný, tak bude život o moc chudší a smutnější.

  • Jana | 19. 1. 2006 23:10

    Rozhodne jsem se pani Jarcuskova neptala vas,tudiz jste si vasi odpoved mohla klidne ponechat.

  • Marcela Vrabcová | 19. 1. 2006 10:58

    Terezko, znam spoustu lidi, pro ktere je zavarovani spanelska vesnice... Ja se taky obcas radeji petkrat zeptam...

  • Alena H. | 19. 1. 2006 08:41

    Veškerá zelenina se zpracovává v syrovém stavu - okurky buď salátové, já používám přerostlé nakládačky.

  • Tereza Jarčušková | 19. 1. 2006 08:35

    Prosím Vás, veď nakladáte zeleninu, ako tam môžete uvažovať o sladkokyslých uhorkách ? Vy ste nikdy nezavárali ani o zaváraní nepočuli ???

  • Jana | 19. 1. 2006 02:20

    Pani Jaroslavo,ty okurky salatove?Asi ne sladkokysele,kdyz se to dava do kyseleho nalevu.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 1. 2006 11:41

    Díky za nápad, tohle v sezóně určitě zkusím:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Cukr Hrášek Kapie Mrkev Ocet Okurka Petržel Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety v těstíčku

Krevety v těstíčku

Krůtí vejmysl

Krůtí vejmysl

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Makový jablečník

Makový jablečník

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Smažený sýr v těstíčku

Smažený sýr v těstíčku

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše a zdravě

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

19
Pórková polévka
Pórková polévka
17
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
12
Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou
Jednohubky / chlebíčky s…
11
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
11
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky

Zajímavé články

Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
AHA.cz Životní ztráta Vojty Kotka: Napsal jsem jedné slečně...

Životní ztráta Vojty Kotka: Napsal jsem jedné slečně...

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Univerzální kabelka? Existuje! Tuhle by měla mít v šatníku každá, radí designérka

Univerzální kabelka? Existuje! Tuhle by měla mít v šatníku každá, radí designérka

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Agáta Hanychová otevřeně přiznává: Sepsala jsem závěť!

Agáta Hanychová otevřeně přiznává: Sepsala jsem závěť!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Výklad karet pro nový týden: Osud na nás zatlačí! Koho čeká ponížení?

Výklad karet pro nový týden: Osud na nás zatlačí! Koho čeká ponížení?

  • Recepty.cz
  • Zelenina pro přípravu vlašského salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact