• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Závin plněný brynzou
Napište svůj komentář k receptu

Závin plněný brynzou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Závin plněný brynzou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 70
      g uzená slanina
    • 500
      g brambory
    • 120
      g hrubá mouka
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • 2
      ks cibule
    • 100
      g bryndza
    • 1
      lžíce kopr

Postup přípravy receptu

1
Ve slupce uvařené brambory nastrouháme, přidáme mouku, vejce, sůl a vymícháme těsto, které vyválíme na plát. Slaninu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Touto směsí posypeme těsto, posypeme rozdrobenou brynzou a svineme. Zabalíme do utěrky a ve vroucí vodě vaříme 30 minut.
2
Uvařený závin vybalíme, nakrájíme na plátky, pokapeme rozpuštěným sádlem a posypeme koprem. Můžeme polít kysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprika plněná brynzou

Paprika plněná brynzou

Slaný koláč s brynzou

Slaný koláč s brynzou

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 3. 10. 2007 07:00

    Ivanka, zásadne aviváž nepoužívam :)))

  • Ivana Přikrylová | 2. 10. 2007 20:51

    Lepší je závin zabalit do alobalu, který se předem potře olejem, aby se nepřilepil, konce dobře zamota a dát vařitt, ušetříte si praní utěrky a závin vám nebude vonět prací aviváží :o)

  • Mila Foglova | 24. 9. 2007 13:26

    Jano, neboj se te uterky, mam to vyzkousene na obycejne bramborove rolade, varim 25 minut a je to opravdu jednoducha mnamka

  • Tereza J. | 22. 9. 2007 13:38

    Janka, v normálnej utierke na riady, zabalíš, zatočíš do utierky, konce previažeš špagátim a vložíš variť do vriacej vody. V polovici času prevrátiš závin naopak. Uvarený vyberieš, špagát odstrániš a závin vyberieš. Sáčok netreba, v tej utirke, keď to stočíš, je závin niekoľkokrát obalený utierkou.

  • Jana Remková | 22. 9. 2007 11:31

    Vůbec si neumím přectavit,jak to mám vařit v té útěrce?Nemělo by se to aspoň vařit v sáčku?Nebo snad v útěrce na páře? Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bryndza Cibule Hrubá mouka Kopr Sůl Uzená slanina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená brokolice s těstovinami

Zapečená brokolice s těstovinami

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Makronky se třemi náplněmi

Makronky se třemi náplněmi

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Citronovo-hruškový koláč

Citronovo-hruškový koláč

Hustá květáková polévka

Hustá květáková polévka

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Květáková polévka s kořenovou zeleninou

Květáková polévka s kořenovou…

Pizza z celozrnné mouky

Pizza z celozrnné mouky

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

36
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
30
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
29
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
17
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
16
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

Bývalka na scéně! Domi Alagia dorazila na Love Island

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Závin plněný brynzou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact