• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zastlané kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Zastlané kotlety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 34
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zastlané kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hořčice
    • pepř mletý
    • sůl
    • cibule
    • sýr
    • máslo
    • kotlety vykostěné jsou lepší

Postup přípravy receptu

1
Do skleněné zapékací mísy (nebo pekáče) poklademe naklepané, osolené a opepřené kotlety, které silně potřeme hořčicí. Mísu nevymazáváme! Cibuli nakrájíme na kolečka a kotlety cibulí zasteleme asi v dvoucentimetrové vrstvě - čili, hodně cibule. A toto celé posypeme vrstvou strouhaného sýra - taky hodně.
2
Přes sýr poklademe proužky másla, mísu přikryjeme a dáme do vyhřáté trouby. Cibule pustí šťávu, pěkně to probublává, až je hotovo, mísu odkryjeme a necháme v troubě cca 10 minut, aby se sýr úplně rozpustil a vytvořil zlatavou kůrčičku. Podáváme s libovolně upravenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlety se sýrovohořčičnou náplní

Kotlety se sýrovohořčičnou náplní

Grilované pikantní kotlety v pivní marinádě s česnekem

Grilované pikantní kotlety v pivní…

Smažené plněné kotlety

Smažené plněné kotlety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 9. 11. 2010 11:16

    Jednoduché a moc dobré

  • Iva- Ma | 19. 2. 2009 14:51

    Recept znám delší dobu,ale teď jsem jen zopakovala.Použila sice pěknou krkovičku jinak postup podle autorky.Opravdu výborné maso.Rozhodně si tu 1 zaslouží.

  • Veronika Lagrons | 18. 2. 2009 22:53

    Vynikajici!!!

  • Danka Snášelová | 17. 2. 2009 20:09

    Podobný recept znám již 20 let. Cibulku nakrájenou nadrobno nejdřív usmažím dozlatova. Na každou kotletku pak kladu 1 polévkovou lžíci usmažené cibulky (i s olejem), pak kopečekušlehané (neslazené šlehačky) a vše zasypu strouhaným sýrem. Peču ve vyhřáté troubě cca 20 - 30 min. Uvidíte že bude chutnat.

  • Marie Šindelová | 16. 2. 2009 07:45

    Minulý týden jsem se nechala zlákat krásným názvem receptu,ale kladného ohlasu jsem se nedočkala.

  • Lenka B. | 15. 2. 2009 21:06

    Sice jsem dala menší vrstvu cibule, ale recept je vynikající! Moc jsme si pochutnali a hodnotím za 1*

  • Eva P. | 13. 2. 2009 21:56

    Bohuzel ani nas tento recept nenadchl.Pekla jsem skoro hodinu a cibule i tak byla nedopecena, krupava. Ale mozna to tak ma byt, nechci od toho odrazovat jiné.

  • marie nezlakova | 12. 2. 2009 21:45

    No nevím.Naše chutě jsou zřejmě jiné.Cibuli používám hodně,ale rodinu jsem tedy nepotěšila a to se mi nestává,že by ohrnovali nos všichni.Opakovat už určitě nebudu.

  • Michala Polenská | 11. 2. 2009 15:09

    Dělala jsem včera k večeři. Bylo to moc dobré, jen jsem dala asi zbytečně moc hořčice - půl kelímku, toho menšího, na 600 gr masa (přidala jsem i krémžskou). Příště míň. Dnes měl manžel zbytek k obědu s opečeným bramborem a prý bylo maso mnohem lepší než včera, asi se rozleželo :-)

  • zdenka supolova | 11. 2. 2009 13:26

    Je to dobré,ale zkuste s tatarkou,to je výborné,celý vršek potřít a poklást plátkovým sýrem.A cibuli pod maso.

  • Eva P. | 11. 2. 2009 13:21

    Tak me to bohuzel nenatchlo. Pridala jsem tekutou slehacku, tenkou vrstvu brambor pod maso, pekla skoro hodinu a i tak byla cibule jeste krupava, nedopecena. Ale mozna to tak ma byt, kazdy ma jiné chute, ze. :-)

  • Mabelka Mabelka | 10. 2. 2009 23:47

    Dnes byly k večeři, byly výborné, i když jsem, po přečtení komentářů zjistila, že jsem zapomněla dát máslo. Výborný výsledek to neovlivnilo, možná proto, že jsem dělala z krkovičky.Příloha bramborová kaše.

  • Šárka Kučerová | 10. 2. 2009 16:53

    Jéé teď koukám, že se tam dává hořčice, tu já nedávám.... tak nic, ale je to stále podobné.

  • Šárka Kučerová | 10. 2. 2009 16:51

    Ahoj tento recept děláme dlouho, jen ještě na půl kg kotlety a na cibuli půl skleničky tatarské omáčky a pak nastrouháme sýr. Je to mňamka, tak to zkuste.

  • Marie Svobodová | 10. 2. 2009 16:37

    Místo másla zaleji smetanou na vaření 12% a povrch jemně popráším červ.paprikou pro barvičku.

  • Věra Novotná | 10. 2. 2009 14:38

    Pro zrychlení jsem naskládala vrstvu brambor ještě pod maso a bylo to všechno super.

  • Gábina H | 10. 2. 2009 13:35

    Určitě můžete klidně dávat víc vrstev. Ať se povede :-)

  • Anna Kabátová | 10. 2. 2009 12:53

    Nevím, zda mohu kotlety a cibuli vrstvit? Je nás moc a musím připravit nejméně 10 kotlet. Poradíte mi? Ania

  • recepty 73 | 8. 2. 2009 21:30

    Také dávám šlehačku a sosík z kotlet,cibule a sýra je bomba.Dík za osvěžení paměti.

  • Ostružina Lesní | 8. 2. 2009 18:37

    Já místo másla dávám smetanu, udělá to krásnou šťávičkou. Moc dobré .

  • Danka Snášelová | 18. 5. 2008 16:54

    Recept již znám delší dobu. Jen místo másla dávám na každou kotletu kopeček ušlehané šlehačky. Šlehačka se sýrem a cibulí pustí šťávu a navrchu udělá pěknou kůrčičku. Maso je minutková záležitost. Peču 20 - 30 minut.

  • Lenka B. | 18. 5. 2008 14:22

    Tak jsme právě dojedli a bylo to naprosto úžasné! Už dlouho jsem si takhle nepochutnala!!! Hodnotím za 1*!

  • Zita Matejkova | 15. 9. 2007 17:02

    Já jsem pekla na 200 st. v ohnivzdorné zapékací míse přiklopené 1 hod.a 10 min. odkryté,bylo to výborné.Opravdu záleží v čem pečete,já mám mísu italskou terakotovou něco jako římský hrnec.

  • Naďa- | 4. 8. 2007 11:48

    Musím reagovat a oponovat:autor v receptu nepíše ani čas ani stupně pečení.Tohle dopsala nějká Ivana C.,která si snad dělala legraci,nebo chtěla záměrně pokazit recept.Délku pečení si vyzkouší každý sám,protože každá trouba peče jinak a je to i v závislosti na použitém nádobí.Takže se za Ivanu C. omlouvám.

  • Jana Remková | 2. 8. 2007 13:16

    Výborný recept,jen malá poznámka.Autor napsal dobu pečení na 1 hdinu 20 min,při teplotě 220 stupňů.Já jsem to dělala zhruba 50 min.při teplotě 200 stupňů a kdybych se nepodívala,asi bychom byli bez oběda.Asi každá trouba jinak peče,ale pozor na to.Nemám zapékací misku,tak jsem použila menší pekáček a přikryla jsem to alobalem.Myslím,že je to jedno,nebo ne? Dávám jinak za 1!!!

  • Anonym | 2. 8. 2007 10:26

    TAKHLE DĚLÁM KRÁLÍKA, ALE BEZ SÝRA A CO VÁŽÍ KRÁLÍK DÁM DVJNÁSOBEK CIBULE A KOŘENÍM POUZE VEGETOU.JE TO SKVĚLÉ A ŠTAVNATÉ.

  • Zita Matejkova | 2. 8. 2007 08:58

    Bylo to opravdu velmi dobré a taky hned sežrané,nenechali mi ani kousek.Dávám 1!!!!

  • Jana Remková | 1. 8. 2007 20:32

    Nooo,tak to tedy zítra udělám!! Jeden z málareceptů na kotlety,kde není šlehačka,ikdyž uznávám,že mi nevadí,máme už přešlehačkováno.

  • Daniella O. | 18. 7. 2007 18:04

    Naprosto vynikajici, nenarocne na pripravu a suroviny. Masicko bylo mekke a zespoda krasne opecene. Melo to jenom jednu chybu, ze na me malem nic nezbylo. Bezim koupit vetsi zapekaci misu. Diky Nado, piste dal.

  • Katka Slívová | 5. 7. 2007 19:54

    PROSTĚ BALADA :) Manžel chrochtal blahem a prohlásil, že pokud bude chtít nějaká slečna dostat svého milého na jídlo tak s tímhle ho na 100% lapne :)

  • Jitka Bublová | 14. 5. 2007 13:39

    O víkendu jsem pekla, vynikající. Udělala jsem přesně podle receptu, jen podle komentářů přidala ještě maličko kremžské hořčice. Opravdu to krásně probublávalo, jak píše autorka. Buď mi moc peče trouba nebo málo těsní poklice, zlátlo to tak nějak samo během pečení, ani jsem pak nemusela odkrývat. Masíčko bylo měkkoučké, šťavnaté a mělo výbornou chuť. Zařazuji do rodinného repertoáru a dávám 1. :-)

  • Hana Rožníčková | 30. 1. 2007 19:17

    Tak skoro toto jsem dnes dělala v římském hrnci. Před dokončením jsem posypala sýrem, už jsem nepřiklápěla. Bylo to fantastické, k tomu jsem udělala klasickou bramb. kaši.

  • Nikol | 30. 1. 2007 14:05

    Vyzkoušela jsem a opravdu nemělo chybu ! Masíčko se úplně rozpadalo a horčice mu dodala takovou zajímavou chuť. Dávám za 1.

  • Nikol | 26. 1. 2007 09:54

    Zítra vyzkouším a určitě dám vědět. Ale jelikož tam jsou samé dobré věci, nemůže to být nic jiného než delikatesa.

  • Ivana C. | 15. 11. 2006 14:19

    1,5 hodiny při 220°C.

  • zuzka | 15. 11. 2006 13:59

    můžu se prosím zeptat, jak dlouho se to peče?

  • Anonym | 15. 11. 2006 13:09

    můžu se prosím zeptat, jak dlouho se to peče?

  • Jana | 14. 8. 2006 08:53

    Výborné, o víkendu jsem podle tohoto receptu uvařila pro naši návštěvu (tchyně) a všem jídlo opravdu moc chutnalo. Udělala jsem jedinou úpravu a to, že část cibule jsem dalo už pod maso.

  • sari klimparova | 22. 6. 2006 14:26

    Zdravim mlsounky z Anglie!Pro sveho pritele Colina varim ceskea jidla a toto jej opravdo potesio!!!!Sari

  • Ludmila Tokoliova | 6. 5. 2006 22:51

    Tedy,tomu rikam mnamka!!vyzkousela jsem,jako Maida,potrela jsem i kecupem..a bylo to moooc dbry!manzel se olizoval a musela jsem to delat jeste jednou druhy den:-))

  • Zdena z JM | 2. 5. 2006 06:26

    Vyzkoušela jsem.Pro sebe a pro manžela z kotlety,pro dcery z kuřecích prsíček (to je ta jejich zdravá výživa).Obojí jsem pekla v jednom pekáčku.Bylo to vynikající,masíčko krásně šťavnaté.Dávám za 1.

  • Magdina | 3. 4. 2006 08:06

    V neděli jsem dělala a bylo moc dobré.

  • Lenka | 2. 4. 2006 17:21

    Moc dobré - dostala jsem doma pochvalu L.

  • Iveta Zemanová | 21. 3. 2006 20:25

    Můj muž má mlsný jazýček a s tímhle jsem mu opravdu udělala radost.Moc to všem chutnalo.Opravdu mňamka!

  • Linda Melechinová | 7. 3. 2006 13:15

    Kotlety jsem posypala ještě stejkovým kořením a k normální hořčici přidala krémžskou a výsledek byl také výborný. Tento recept všem dopručuji!

  • Edita Kodetová | 17. 6. 2005 15:05

    Tento recept je opravdu výborný,můžu ho všem doporučit.

  • Maida | 4. 3. 2005 21:51

    Kotlety kromě hořčice potírám ještě kečupem. Je to skvělé!

  • zita | 17. 2. 2005 13:45

    dnes mám narodeniny a od rána rozmýšľam čo večer pre rodinu uklohním. Dakujem za tip. Vyzerá to super a hlavne nenáročné na čas a prácu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kotlety Máslo Pepř mletý Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Žabinec vodníka Česílka

Žabinec vodníka Česílka

Linecký jablkový koláč

Linecký jablkový koláč

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Olivová pomazánka

Olivová pomazánka

Velikonoční oříškový dort

Velikonoční oříškový dort

Sójové kostky na kari

Sójové kostky na kari

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

48
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
33
Máslové loupáčky
Máslové loupáčky
32
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
30
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Jarní duhové závitky
Jarní duhové závitky

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

  • Recepty.cz
  • Zastlané kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact