• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks uzený špek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 0,50
      l voda
    • 1
      kostka masox
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      ks brambory střední

Postup přípravy receptu

1
Ve velké hluboké pánvi nebo kastrolu osmahneme na kostičky nakrájené uzené, dokud se částečně nevyškvaří, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou lehce osmahneme (ne dozlatova), přidáme mouku a dohromady mícháme dokud se obsah neprovaří, pak přilijeme vodu, nastrouhané brambory, bujón a cukr.
2
Množství vody dolijeme tak, aby z obsahu vznikla omáčka ani řídká ani hustá. Pořádně promícháme a přidáme prolisovaný česnek, vaříme 15 min.
3
Hustotu regulujeme přiléváním vody. Uvařené kyselé zelí smícháme s omáčkou a dochutíme tak, že buď přiléváme slitou vodu z uvařeného zelí nebo čistou vodu, vše podle kyselosti a vaší chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Kyselé brambory

Kyselé brambory

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • David | 28. 8. 2014 14:29

    Zelí jsem dělal už hodněkrát ale dnes jsem ho poprvé vyzkoušel podle tohoto receptu a musím říct,že lepší jsem nikdy nejedl. Opravdu lahoda! Jednoznačně za 1

  • Ladia
    Ladia | 2. 11. 2010 10:25

    Nepatří do kategorie zavařování

  • H. | 17. 1. 2008 18:12

    Takto se má správně připravovat naše moravské kys.zelí,dávám 1

  • Anonym | 30. 12. 2007 21:40

    omlouvám se, ale asi jsem tady něco udělala špatně při hodnocení, klikala jsem na čísla a čekala, že se mi někde objeví, tak bych nerada zkazila hodnocení, protože je to opravdu dobré- dávám 1

  • Anonym | 30. 12. 2007 21:22

    Recept jsem vyzkoušela a můžu říct, že nám všem moc toto zelí chutnalo.Je dobré si té majdy udělat více a jelikož jsem měla zelí hodně kyselé, ale ve finále bylo málo slané doředila jsem to vodou z vařených brambor.Vřele doporučuji a přeji dobrou chuť !

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cukr Hladká mouka Masox Uzený špek Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Španělské ptáčky

Španělské ptáčky

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Bublanina

Bublanina

Dort Raffaelo

Dort Raffaelo

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

34
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
16
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
10
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact